Het Sinterklaasjournaal is net weer begonnen, maar toch is hier ook alvast een berichtje van de kerstcommissie.

Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen, zodat we er, ondanks de verscherpte maatregelen, een onvergetelijk feest van zullen maken.  Vanaf maandag 7 december zal de school sfeervol versierd worden. Verder hebben we net als andere jaren een kerstknutselmiddag op vrijdag 11 december. Helaas zullen we dat dit jaar zonder hulpouders moeten doen. Op donderdag 17 december starten we de schooldag al om 8.00 uur om, terwijl het buiten nog donker is, te genieten van een zelf meegebracht kerstontbijt. De rest van de dag is er een feestelijk programma voor de onder- en bovenbouw met verschillende activiteiten. Vrijdag sluiten we af met het kijken van een kerstfilm onder het genot van een hapje en een drankje voor de kinderen.