De afgelopen tijd hebben vele ouders de school niet meer van binnen gezien. Sommige ouders weten niet eens meer waar hun kind in school zit. Daar willen we graag, binnen de mogelijkheden die er zijn, verandering in brengen. We vinden het namelijk heel belangrijk dat u weet wat uw kind op school leert en hoe we samen er voor kunnen zorgen dat uw kind daar optimaal van profiteert. Maar we vinden het minstens zo belangrijk dat het ook gewoon leuk is om op school te zijn. We genieten als team daar elke dag van.

Tijdens de startgesprekken kunt u een afspraak maken met de juf of meester van uw kind(eren) om in oktober een half uur in de klas mee te kijken. We willen tegelijkertijd telkens maximaal twee ouders van twee kinderen in de klas ontvangen. Zo kan uw kind laten zien wat er zoal gebeurt en ziet u wat de kinderen leren op school.

Uiteraard doen we dit binnen de geldende regels. Dit betekent dat u zich gezond voelt en 1,5 meter afstand bewaart tussen de volwassenen in school en de klas en u zich registreert, zodra u de school binnen komt.

Kortom, pak uw agenda en plan een afspraak met de leerkracht van uw kind.