In de komende week vieren we dat Nederland 75 jaar geleden bevrijd werd en de oorlog in Nederland ten einde kwam. De afgelopen maanden hebben een aantal kinderen op school gedichten geschreven die staan in het teken van 75 jaar vrijheid. Zij dingen daardoor mee naar een plekje in het boek dat in Lansingerland zal verschijnen. De komende dagen zullen we elke dag één van deze prachtige gedichten plaatsen op onze Facebook-pagina en op Instagram. Als Anne Frankschool kunnen we niet vaak genoeg benoemen hoe belangrijk het is dat we in vrijheid kunnen leven en onze eigen keuzes kunnen maken. We dragen met trots onze naam!

Via deze link kunnen kinderen nog een boekje downloaden, met daarin allerlei informatie over de Tweede Wereldoorlog en 75 jaar vrijheid.