Aanmelden bij ons op school

Overweegt u uw kind bij ons op school te plaatsen? Dan nodigen we u van harte uit om een afspraak te maken! Tijdens een informatief gesprek en een rondleiding krijgt u een beeld van de school en de keuzes die er zijn gemaakt. Deze afspraak wordt altijd onder schooltijd gemaakt, zodat u de school “in bedrijf” ziet.

Vervolgens kunt u besluiten tot het aanmelden van uw kind(eren) bij ons op school. Daarbij hebben we rekening te houden met een aantal zaken die te maken hebben met de leeftijd van uw kind.

Uw kind is nog geen vier jaar

Als uw kind nog geen vier jaar oud is, kunt u vanaf dat uw kind 2 jaar oud is, een plekje reserveren middels een zogenaamde voor-aanmelding. U krijgt hiertoe een formulier van ons, nadat we het eerder genoemde gesprek en rondleiding hebben gehad. Zodra u uw kind heeft ingeschreven houden we u op de hoogte.

Als uw kind 3 jaar en 9 maanden oud is wordt u uitgenodigd voor vijf “wen-ochtenden”. Uw kind kan dan langzaamaan wennen aan het gaan naar de “grote school”.

Vanaf de dag dat uw kind vier jaar is mag uw kind elke dag naar school.

Uw kind is ouder dan vier jaar en gaat al naar school

Gaat uw kind al naar school, neemt u dan contact op met de directeur van de school. Samen gaan we bekijken of de Anne Frankschool de goede school is voor uw kind. Dit doen we door het eerder genoemde informatief gesprek en rondleiding. Tevens bespreken we samen hoe het met uw kind gaat op zijn/haar huidige school.

Komen we samen tot de conclusie dat de Anne Frankschool de goede plek is voor uw kind en kunnen wij een plek bieden in een van onze groepen, dan krijgt u van de directeur een aanmeldformulier.

Zodra het aanmeldformulier binnen is, worden er afspraken gemaakt over de datum van overstap, alsmede of het nodig is dat er een periode van wennen is voorafgaand aan de overstap.

We maken graag een afspraak. U kunt hiervoor mailen of bellen.

E-mail: dir@annefrankschool.nl

Telefoon: 010 52 99 440

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 06-Dec-19 01:19:29 PST. The current time is Sunday, 26-Jan-20 00:31:40 PST.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft de Anne Frankschool ook dit jaar weer gevonden! We maken er weer een mooi verjaardagsfeest van met de Sint en al die roetveegpieten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

We zijn er helemaal klaar voor! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

De groepen 8 doen mee met het lespakket 'Mystery Writer' van de bibliotheek. Twee weken geleden kregen zij een kist met boeken van 3 verschillende schrijvers in de klas. Eén van de drie schrijvers zou een bezoek brengen aan de klas. Vandaag was het dan eindelijk zo ver.......De schrijfster Lydia Rood gaf ons een gastles! Ze vertelde van alles over haar boeken, het schrijversvak en de kinderen konden haar alles vragen! We hebben genoten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vanochtend met team City Shakers (Lego League team) van onze school op bezoek geweest bij advies en ingenieursbureau Movares. Wat een leuke en leerzame ochtend. Zowel de kinderen als de mensen van Movares waren goed voorbereid. Het team heeft veel tips gekregen, en ook tops. Leuk dat het team (teamleden 8 t/m 11 jaar) zo goed weten wat ze willen, luisteren en mooie vragen stellen!
Mooiste uitspraak: je kunt nooit te creatief zijn 🙂
7 december is de Lego League wedstrijd, fingers crossed🤞😀
... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk