Aanmelden bij ons op school

Overweegt u uw kind bij ons op school te plaatsen? Dan nodigen we u van harte uit om een afspraak te maken! Tijdens een informatief gesprek en een rondleiding krijgt u een beeld van de school en de keuzes die er zijn gemaakt. Deze afspraak wordt altijd onder schooltijd gemaakt, zodat u de school “in bedrijf” ziet.

Vervolgens kunt u besluiten tot het aanmelden van uw kind(eren) bij ons op school. Daarbij hebben we rekening te houden met een aantal zaken die te maken hebben met de leeftijd van uw kind.

Uw kind is nog geen vier jaar

Als uw kind nog geen vier jaar oud is, kunt u vanaf dat uw kind 2 jaar oud is, een plekje reserveren middels een zogenaamde voor-aanmelding. U krijgt hiertoe een formulier van ons, nadat we het eerder genoemde gesprek en rondleiding hebben gehad. Zodra u uw kind heeft ingeschreven houden we u op de hoogte.

Als uw kind 3 jaar en 9 maanden oud is wordt u uitgenodigd voor vijf “wen-ochtenden”. Uw kind kan dan langzaamaan wennen aan het gaan naar de “grote school”.

Vanaf de dag dat uw kind vier jaar is mag uw kind elke dag naar school.

Uw kind is ouder dan vier jaar en gaat al naar school

Gaat uw kind al naar school, neemt u dan contact op met de directeur van de school. Samen gaan we bekijken of de Anne Frankschool de goede school is voor uw kind. Dit doen we door het eerder genoemde informatief gesprek en rondleiding. Tevens bespreken we samen hoe het met uw kind gaat op zijn/haar huidige school.

Komen we samen tot de conclusie dat de Anne Frankschool de goede plek is voor uw kind en kunnen wij een plek bieden in een van onze groepen, dan krijgt u van de directeur een aanmeldformulier.

Zodra het aanmeldformulier binnen is, worden er afspraken gemaakt over de datum van overstap, alsmede of het nodig is dat er een periode van wennen is voorafgaand aan de overstap.

We maken graag een afspraak. U kunt hiervoor mailen of bellen.

E-mail: dir@annefrankschool.nl

Telefoon: 010 52 99 440

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Deze week is ons schoolplein deels een bouwplaats. Er worden nieuwe speeltoestellen geplaatst! De schommel is inmiddels opgeleverd en meteen in gebruik.... in de loop van de komende week wordt de rest ook opgeleverd. ... Laat meer zienLaat minder zien

1 week geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Deze week hebben diverse klassen een clinic van Hockey Vereniging Bleiswijk gehad. Ze maakten kennis met de hockeysport tijdens verschillende oefeningen. En natuurlijk een wedstrijdje! ... Laat meer zienLaat minder zien

4 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Moeders! We zijn jullie niet vergeten! Wat is er gemaakt?
Dat blijft nog een verrassing!
... Laat meer zienLaat minder zien

1 maand geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Hierbij nog wat foto’s van een heel warme sportdag! ... Laat meer zienLaat minder zien