Aanname en verwijzing

We verwelkomen graag kinderen bij ons op school. Maar voordat u inschrijft willen we graag in gesprek om u uit te leggen vanuit welke visie we ons onderwijs verzorgen en met u bespreken of dit aansluit bij uw opvoeding van uw kind(eren).
Is uw kind al ingeschreven op een school, dan kijken we samen of we de zorg bij ons op school kunnen bieden.

Voor een kennismakingsgesprek maakt de directie graag tijd vrij onder schooltijd. Zo ziet u de school ook “in werking” en krijgt u een nog beter beeld van hoe we werken op de Anne Frankschool.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 010-5299440 en vragen naar Marco Brinkhuis (directeur) of een mail sturen naar dir@annefrankschool.nl

De uitgebreide beschrijving van het aannamebeleid kunt u terugvinden in de schoolgids.

Verwijzing

Als uw kind meer zorg nodig heeft dan wij kunnen bieden, dan kan het voorkomen dat we samen tot de conclusie komen dat de Anne Frankschool niet de goede school is voor uw kind. In dat geval gaan we samen op zoek naar de beste plek voor uw kind. Dat is altijd maatwerk en een vast protocol kunnen we daar dan ook niet voor opstellen.

Gaat uw kind naar groep 8, dan volgt het spannende traject van advies en aanmelden op een school voor voortgezet onderwijs. Samen met de leerkracht bespreekt u het advies dat we als basisschool geven met de redenen waarom we tot dit advies zijn gekomen. Dit advies heeft u nodig om uw kind aan te melden op een van de scholen voor voortgezet onderwijs in de omgeving. We geven altijd alleen een advies over het niveau en nooit een advies voor een specifieke school voor voortgezet onderwijs. Die keuze ligt geheel bij u als ouder.

2 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Met dank aan de OC en het KERSTteam is de school inmiddels omgetoverd! ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Sinterklaas en zijn Pieten vieren samen met de kinderen een geweldig feest ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft ook dit jaar weer de Anne Frankschool gevonden. We maken er een groot feest van! ... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Team Picasso was vandaag op onze school op uitnodiging van juf Ellen. Haar zoon heeft meegedaan met de Lego Leaque en met hun team hebben ze een fantastische prestatie gehaald. Ze hebben de eerste prijs gewonnen voor programmeren en het hoogste aantal punten.
Ze hebben onze leerlingen van alles bij geleerd over programmeren, missies, hoe je sensoren in kan zetten. De kinderen hebben aandachtig zitten luisteren. Team Picasso heeft ook veel van onze kinderen geleerd. Hun mentrix gaf aan dat ze ook veel hebben geleerd qua organisatie. Ze was onder de indruk hoe het proces van de presentatie bij ons verloopt (agile werken) en bronnen onderzoek, het bezoeken van bedrijven Voor iedereen was het een leerzame ochtend. Nu maar hopen dat ze ook zo’n mooie beker kunnen winnen.
... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vol verwachting klopt ons hart.
Wij wachten op de Sint met smart. Onze schoenen staan al klaar. Pieten: vullen maar!
5 december komt hij ook in de klas. Ik zou willen dat het al zo ver was!
... Laat meer zienLaat minder zien