Aanname en verwijzing

We verwelkomen graag kinderen bij ons op school. Maar voordat u inschrijft willen we graag in gesprek om u uit te leggen vanuit welke visie we ons onderwijs verzorgen en met u bespreken of dit aansluit bij uw opvoeding van uw kind(eren).
Is uw kind al ingeschreven op een school, dan kijken we samen of we de zorg bij ons op school kunnen bieden.

Voor een kennismakingsgesprek maakt de directie graag tijd vrij onder schooltijd. Zo ziet u de school ook “in werking” en krijgt u een nog beter beeld van hoe we werken op de Anne Frankschool.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 010-5299440 en vragen naar Marco Brinkhuis (directeur) of een mail sturen naar dir@annefrankschool.nl

De uitgebreide beschrijving van het aannamebeleid kunt u terugvinden in de schoolgids.

Verwijzing

Als uw kind meer zorg nodig heeft dan wij kunnen bieden, dan kan het voorkomen dat we samen tot de conclusie komen dat de Anne Frankschool niet de goede school is voor uw kind. In dat geval gaan we samen op zoek naar de beste plek voor uw kind. Dat is altijd maatwerk en een vast protocol kunnen we daar dan ook niet voor opstellen.

Gaat uw kind naar groep 8, dan volgt het spannende traject van advies en aanmelden op een school voor voortgezet onderwijs. Samen met de leerkracht bespreekt u het advies dat we als basisschool geven met de redenen waarom we tot dit advies zijn gekomen. Dit advies heeft u nodig om uw kind aan te melden op een van de scholen voor voortgezet onderwijs in de omgeving. We geven altijd alleen een advies over het niveau en nooit een advies voor een specifieke school voor voortgezet onderwijs. Die keuze ligt geheel bij u als ouder.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 06-Dec-19 01:19:29 PST. The current time is Sunday, 26-Jan-20 00:31:40 PST.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft de Anne Frankschool ook dit jaar weer gevonden! We maken er weer een mooi verjaardagsfeest van met de Sint en al die roetveegpieten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

We zijn er helemaal klaar voor! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

De groepen 8 doen mee met het lespakket 'Mystery Writer' van de bibliotheek. Twee weken geleden kregen zij een kist met boeken van 3 verschillende schrijvers in de klas. Eén van de drie schrijvers zou een bezoek brengen aan de klas. Vandaag was het dan eindelijk zo ver.......De schrijfster Lydia Rood gaf ons een gastles! Ze vertelde van alles over haar boeken, het schrijversvak en de kinderen konden haar alles vragen! We hebben genoten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vanochtend met team City Shakers (Lego League team) van onze school op bezoek geweest bij advies en ingenieursbureau Movares. Wat een leuke en leerzame ochtend. Zowel de kinderen als de mensen van Movares waren goed voorbereid. Het team heeft veel tips gekregen, en ook tops. Leuk dat het team (teamleden 8 t/m 11 jaar) zo goed weten wat ze willen, luisteren en mooie vragen stellen!
Mooiste uitspraak: je kunt nooit te creatief zijn 🙂
7 december is de Lego League wedstrijd, fingers crossed🤞😀
... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk