Activiteiten

We organiseren veel activiteiten rondom de feestdagen in het jaar, zoals Sinterklaas, Kerstmis, carnaval en Pasen. We vieren de feestdagen vanuit verschillende invalshoeken. Pasen vieren we bijvoorbeeld vanuit de christelijke achtergrond maar ook als feest van de lichtjes en het begin van de lente.

Verslag van onze activiteiten vind u op onze facebookpagina.

Bijdrage ouders

Ouders worden betrokken bij activiteiten in de eigen groep, kunnen via de Oudercommissie helpen bij de organisatie van activiteiten of meepraten over beleid in de Medezeggenschapsraad.

Ook verwachten wij van ouders een actieve bijdrage aan het leerproces. De kinderen zijn maar 24 uur per week op school. In die tijd leren wij de kinderen zoveel mogelijk, maar ook buiten school is er veel te leren.

2 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Met dank aan de OC en het KERSTteam is de school inmiddels omgetoverd! ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Sinterklaas en zijn Pieten vieren samen met de kinderen een geweldig feest ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft ook dit jaar weer de Anne Frankschool gevonden. We maken er een groot feest van! ... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Team Picasso was vandaag op onze school op uitnodiging van juf Ellen. Haar zoon heeft meegedaan met de Lego Leaque en met hun team hebben ze een fantastische prestatie gehaald. Ze hebben de eerste prijs gewonnen voor programmeren en het hoogste aantal punten.
Ze hebben onze leerlingen van alles bij geleerd over programmeren, missies, hoe je sensoren in kan zetten. De kinderen hebben aandachtig zitten luisteren. Team Picasso heeft ook veel van onze kinderen geleerd. Hun mentrix gaf aan dat ze ook veel hebben geleerd qua organisatie. Ze was onder de indruk hoe het proces van de presentatie bij ons verloopt (agile werken) en bronnen onderzoek, het bezoeken van bedrijven Voor iedereen was het een leerzame ochtend. Nu maar hopen dat ze ook zo’n mooie beker kunnen winnen.
... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vol verwachting klopt ons hart.
Wij wachten op de Sint met smart. Onze schoenen staan al klaar. Pieten: vullen maar!
5 december komt hij ook in de klas. Ik zou willen dat het al zo ver was!
... Laat meer zienLaat minder zien