Activiteiten

We organiseren veel activiteiten rondom de feestdagen in het jaar, zoals Sinterklaas, Kerstmis, carnaval en Pasen. We vieren de feestdagen vanuit verschillende invalshoeken. Pasen vieren we bijvoorbeeld vanuit de christelijke achtergrond maar ook als feest van de lichtjes en het begin van de lente.

Verslag van onze activiteiten vind u op onze facebookpagina.

Bijdrage ouders

Ouders worden betrokken bij activiteiten in de eigen groep, kunnen via de Oudercommissie helpen bij de organisatie van activiteiten of meepraten over beleid in de Medezeggenschapsraad.

Ook verwachten wij van ouders een actieve bijdrage aan het leerproces. De kinderen zijn maar 24 uur per week op school. In die tijd leren wij de kinderen zoveel mogelijk, maar ook buiten school is er veel te leren.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.