Activiteiten

We organiseren veel activiteiten rondom de feestdagen in het jaar, zoals Sinterklaas, Kerstmis, carnaval en Pasen. We vieren de feestdagen vanuit verschillende invalshoeken. Pasen vieren we bijvoorbeeld vanuit de christelijke achtergrond maar ook als feest van de lichtjes en het begin van de lente.

Verslag van onze activiteiten vind u op onze facebookpagina.

Bijdrage ouders

Ouders worden betrokken bij activiteiten in de eigen groep, kunnen via de Oudercommissie helpen bij de organisatie van activiteiten of meepraten over beleid in de Medezeggenschapsraad.

Ook verwachten wij van ouders een actieve bijdrage aan het leerproces. De kinderen zijn maar 24 uur per week op school. In die tijd leren wij de kinderen zoveel mogelijk, maar ook buiten school is er veel te leren.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 06-Dec-19 01:19:29 PST. The current time is Monday, 16-Dec-19 01:21:34 PST.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft de Anne Frankschool ook dit jaar weer gevonden! We maken er weer een mooi verjaardagsfeest van met de Sint en al die roetveegpieten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

We zijn er helemaal klaar voor! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

De groepen 8 doen mee met het lespakket 'Mystery Writer' van de bibliotheek. Twee weken geleden kregen zij een kist met boeken van 3 verschillende schrijvers in de klas. Eén van de drie schrijvers zou een bezoek brengen aan de klas. Vandaag was het dan eindelijk zo ver.......De schrijfster Lydia Rood gaf ons een gastles! Ze vertelde van alles over haar boeken, het schrijversvak en de kinderen konden haar alles vragen! We hebben genoten! ... Laat meer zienLaat minder zien

3 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vanochtend met team City Shakers (Lego League team) van onze school op bezoek geweest bij advies en ingenieursbureau Movares. Wat een leuke en leerzame ochtend. Zowel de kinderen als de mensen van Movares waren goed voorbereid. Het team heeft veel tips gekregen, en ook tops. Leuk dat het team (teamleden 8 t/m 11 jaar) zo goed weten wat ze willen, luisteren en mooie vragen stellen!
Mooiste uitspraak: je kunt nooit te creatief zijn 🙂
7 december is de Lego League wedstrijd, fingers crossed🤞😀
... Laat meer zienLaat minder zien

3 weken geleden