Inloggen Basispoort Thuis Whatsapp
Beste kinderen , ouders en verzorgers,
Na 6 heel mooie jaren ga ik de Anne Frank school verlaten. Ik heb met heel veel plezier gewerkt op deze school aan tal van mooie ontwikkelingen. Ik ben er trots op hoe we nu onderwijs geven op de Anne Frank. Ik heb genoten van de kinderen en ging elke dag met een blij gevoel naar mijn werk en van mijn werk weer naar huis. Bedankt voor alle mooie herinneringen die ik samen met jullie kinderen mocht beleven. Die zal ik niet gauw vergeten.
Nu gaan we met ons gezin een mooie nieuwe uitdaging aan. Mijn man werkt al een half jaar in Deventer en we hebben onlangs een huis gekocht in Hellendoorn aan de rand van het bos. We hebben bewust gekozen voor meer ruimte en natuur om ons heen. In de vakantie verhuizen we en starten de kinderen op een andere school. Ik ga eerst nog nagenieten, lekker klussen en zal daarna daar aan het werk gaan.
Aangezien onze familie , vrienden hier nog allemaal wonen zullen we vaker terugkeren naar het westen om hen te bezoeken. Uiteraard zal ik ook dan wel gedag komen zeggen op de Anne Frank. Daar werd al door een aantal kinderen om gevraagd. Mijn eerste ontmoeting is al wanneer de Educatie tuin opnieuw wordt geopend .Ik zat in het bestuur daarvan en graag wil ik daarvan op de hoogte blijven.
Bedankt voor de lieve mailtjes/bedankjes/wensen van de afgelopen tijd.
Ik wens jullie kinderen, ouders en verzorgers een hele fijne zonnige vakantie. Geniet van de kleine dingen en zorg goed voor elkaar!
Groetjes Ellen