Beste ouders/ verzorgers van de Annefrank, van groep 3a,

Na 13 jaar met heel veel plezier als juf gewerkt te hebben op deze school, ga ik nu mijn hart achterna om me in te gaan zetten voor kinderen die op wat voor manier dan ook extra aandacht, zorg en liefde nodig hebben. Kinderen waar ik altijd een zwak voor heb gehad.

Ik heb een baan geaccepteerd op een cluster 4 school in het speciaal onderwijs waar ik per 1 juni zal gaan starten. De reden dat ik per 1 juni al wil starten is omdat ik zelf dan tot aan de zomervakantie kan wennen aan deze vorm van onderwijs.

Een enorme uitdaging die ik heel spannend vind, maar ik ben ook erg blij met deze kans.

Bij een nieuw begin hoort, hoe pijnlijk ook, een afscheid. Daarom wil ik u via deze weg bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en voor alle mooie, grappige en ontroerende momenten die ik met jullie kinderen mocht beleven.

Deze herinneringen blijven, net als de Anne Frankschool, voor altijd in mijn hart.

Liefs en wellicht tot ziens,

Barbara