Nog een paar dagen en dan is het zover…Maandag 11 maart vieren we feest omdat de Anne Frankschool dit jaar 50 jaar bestaat.

Met droog weer willen wij deze dag openen op het schoolplein. Natuurlijk bent u hierbij van harte uitgenodigd. Wij willen u verzoeken om plaats te nemen in de kuil of bij het duikelrek. De kinderen staan bij hun eigen juf of meester.

Mocht het weer het toch niet toelaten dan vindt de opening plaats in de school. Helaas hebben wij dan niet genoeg ruimte voor de ouders en zal de opening alleen met de kinderen plaatsvinden.

Na de opening zullen de leerlingen 1 of meerdere workshops volgen. De kosten voor deze workshops worden betaald door de ouderraad en het bestuur en wordt verzorgd door het CKC (Centrum voor Kunst en Cultuur in Zoetermeer).

Van 2-4 uur bent u van harte welkom op school om te zien wat de kinderen zoal deze dag gedaan hebben. In sommige lokalen worden filmpjes getoond of staan er prachtige kunstwerken klaar. Bij binnenkomst in de school kunt u zien in welke lokalen dit is.

Mocht het u nou niet lukken om maandag 11 maart langs te komen, dan kunt u de rest van deze week voor schooltijd of na schooltijd ook nog even een kijkje komen nemen op school in het speellokaal.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
De jubileum-commissie