De Stichting Avondvierdaagse Bleiswijk (SAB) heeft helaas moeten besluiten om ook dit schooljaar de Avondvierdaagse niet door te laten gaan. Wel hebben ze een aantal prachtige wandelingen van rond de 5 km uitgezet rondom Bleiswijk.

Al deze routes kunnen aanvangen op het startpunt wat men zelf wenst evenals het moment van de dag, datum of week. Volledige vrijheid dus evenals met wie men wenst te wandelen. Getracht is om de routes zo veilig mogelijk te kunnen bewandelen. Mede daarom is aangegeven waar er een gevaarlijke oversteek is.

Als gezin al wandelend met een knapzak er op de rug er heerlijk op uit!
Al wandelend zie je ook veel meer en kunnen zij ieder op zijn manier de natuur verkennen in misschien wel de mooiste tijd van het jaar. Daarnaast is het een goede en gezonde manier om met elkaar goede contacten te onderhouden in deze coronatijd.

Dit aanbod doen wij gratis in de hoop dat wij als SAB iets kunnen doen om uw leerlingen met ouders plezier te bieden bij een mooie wandeling.

De routes kunt u hier downloaden. U komt dan uit bij de map Avond4Daagse, waarin alle wandelingen zijn opgeslagen. Veel wandelplezier!