Bijzonder verlof

Uw kind is vanaf de leeftijd van 5 jaar leerplichtig. Schoolverzuim is dan ook in principe niet toegestaan. Wanneer er toch dringende redenen zijn om de lessen te verzuimen, moet van tevoren toestemming worden gevraagd. Voor een enkele dag, bijvoorbeeld wegens familie-omstandigheden, kan dit bij de directie.

Verzuim voor een periode van meer dan tien schooldagen moet worden gemeld aan de leerplichtambtenaar. Een verzoek kunt u door middel van een op school te verkrijgen formulier indienen.
Meer informatie en een overzichtelijk stroomschema kunt u nalezen op de website van gemeente Lansingerland.

Ziektemeldingen graag voor aanvang van de lessen telefonisch of per mail (ziekmelding@annefrankschool.nl) .

2 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Met dank aan de OC en het KERSTteam is de school inmiddels omgetoverd! ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Sinterklaas en zijn Pieten vieren samen met de kinderen een geweldig feest ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft ook dit jaar weer de Anne Frankschool gevonden. We maken er een groot feest van! ... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Team Picasso was vandaag op onze school op uitnodiging van juf Ellen. Haar zoon heeft meegedaan met de Lego Leaque en met hun team hebben ze een fantastische prestatie gehaald. Ze hebben de eerste prijs gewonnen voor programmeren en het hoogste aantal punten.
Ze hebben onze leerlingen van alles bij geleerd over programmeren, missies, hoe je sensoren in kan zetten. De kinderen hebben aandachtig zitten luisteren. Team Picasso heeft ook veel van onze kinderen geleerd. Hun mentrix gaf aan dat ze ook veel hebben geleerd qua organisatie. Ze was onder de indruk hoe het proces van de presentatie bij ons verloopt (agile werken) en bronnen onderzoek, het bezoeken van bedrijven Voor iedereen was het een leerzame ochtend. Nu maar hopen dat ze ook zo’n mooie beker kunnen winnen.
... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vol verwachting klopt ons hart.
Wij wachten op de Sint met smart. Onze schoenen staan al klaar. Pieten: vullen maar!
5 december komt hij ook in de klas. Ik zou willen dat het al zo ver was!
... Laat meer zienLaat minder zien