Buitenschoolse Opvang

Samen met BSO Zus en Zo zijn er afspraken gemaakt over de opvang van kinderen in school. Vanaf 7.15 uur kunt u uw kinderen naar school brengen voor de voorschoolse opvang. Het is dan ook mogelijk dat uw kind op school brood eet, voordat de lessen beginnen.

Na afloop van de lessen vangt BSO Zus en Zo ook de kinderen op in school. Dit doen ze tot 18.30 uur.

schakellokaal

We maken hierbij gebruik van zogenaamde schakellokalen. Dit zijn lokalen die onder schooltijd gebruikt worden als leslokaal en na schooltijd als bso-lokaal. Om te voorkomen dat de kinderen een hele dag in een leslokaal zitten, zijn deze klassen met speciaal meubilair en verlichting ingericht. Hierdoor zitten de kinderen onder schooltijd in een luxe leslokaal en na schooltijd in een mooie huiskamer.

Hoe het er uit ziet… Komt gerust eens kijken!