Buitenschoolse Opvang

Samen met BSO Zus en Zo zijn er afspraken gemaakt over de opvang van kinderen in school. Vanaf 7.15 uur kunt u uw kinderen naar school brengen voor de voorschoolse opvang. Het is dan ook mogelijk dat uw kind op school brood eet, voordat de lessen beginnen.

Na afloop van de lessen vangt BSO Zus en Zo ook de kinderen op in school. Dit doen ze tot 18.30 uur.

schakellokaal

We maken hierbij gebruik van zogenaamde schakellokalen. Dit zijn lokalen die onder schooltijd gebruikt worden als leslokaal en na schooltijd als bso-lokaal. Om te voorkomen dat de kinderen een hele dag in een leslokaal zitten, zijn deze klassen met speciaal meubilair en verlichting ingericht. Hierdoor zitten de kinderen onder schooltijd in een luxe leslokaal en na schooltijd in een mooie huiskamer.

Hoe het er uit ziet… Komt gerust eens kijken!

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 06-Dec-19 01:19:29 PST. The current time is Monday, 16-Dec-19 01:21:34 PST.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft de Anne Frankschool ook dit jaar weer gevonden! We maken er weer een mooi verjaardagsfeest van met de Sint en al die roetveegpieten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

We zijn er helemaal klaar voor! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

De groepen 8 doen mee met het lespakket 'Mystery Writer' van de bibliotheek. Twee weken geleden kregen zij een kist met boeken van 3 verschillende schrijvers in de klas. Eén van de drie schrijvers zou een bezoek brengen aan de klas. Vandaag was het dan eindelijk zo ver.......De schrijfster Lydia Rood gaf ons een gastles! Ze vertelde van alles over haar boeken, het schrijversvak en de kinderen konden haar alles vragen! We hebben genoten! ... Laat meer zienLaat minder zien

3 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vanochtend met team City Shakers (Lego League team) van onze school op bezoek geweest bij advies en ingenieursbureau Movares. Wat een leuke en leerzame ochtend. Zowel de kinderen als de mensen van Movares waren goed voorbereid. Het team heeft veel tips gekregen, en ook tops. Leuk dat het team (teamleden 8 t/m 11 jaar) zo goed weten wat ze willen, luisteren en mooie vragen stellen!
Mooiste uitspraak: je kunt nooit te creatief zijn 🙂
7 december is de Lego League wedstrijd, fingers crossed🤞😀
... Laat meer zienLaat minder zien

3 weken geleden