Buitenschoolse Opvang

Samen met BSO Zus en Zo zijn er afspraken gemaakt over de opvang van kinderen in school. Vanaf 7.15 uur kunt u uw kinderen naar school brengen voor de voorschoolse opvang. Het is dan ook mogelijk dat uw kind op school brood eet, voordat de lessen beginnen.

Na afloop van de lessen vangt BSO Zus en Zo ook de kinderen op in school. Dit doen ze tot 18.30 uur.

schakellokaal

We maken hierbij gebruik van zogenaamde schakellokalen. Dit zijn lokalen die onder schooltijd gebruikt worden als leslokaal en na schooltijd als bso-lokaal. Om te voorkomen dat de kinderen een hele dag in een leslokaal zitten, zijn deze klassen met speciaal meubilair en verlichting ingericht. Hierdoor zitten de kinderen onder schooltijd in een luxe leslokaal en na schooltijd in een mooie huiskamer.

Hoe het er uit ziet… Komt gerust eens kijken!

Zomerfeest op de Anne Frankschool met een ijsje van de ouderraad voor alle kinderen. Vanaf vanmiddag kunt u ook weer kijken naar alle optredens. Uiteraard “corona-proof” via een online link. ... Laat meer zienLaat minder zien

22 uren geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Anne Frankschool gaat vandaag live de musical uitzenden. We zijn er klaar voor.

... Laat meer zienLaat minder zien

24 uren geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

“Steen voor steen wordt het mooier” zingen ze in de afscheidsmusical. Wilt u weten hoe het klinkt? Kijk dan om 20.00 uur naar de live uitzending via deze link: http://www.twitch.tv/melvinalbers ... Laat meer zienLaat minder zien