Inloggen Basispoort Thuis Whatsapp

Buitenschoolse Opvang Smallsteps

Op de buitenschoolse opvang van Smallsteps Jojo vliegen de uren voorbij. Bij ons is je kind altijd van harte welkom: voor school, tussen de middag, na school en in de vakanties!

Voorschoolse opvang
Bij ons kan je kind de dag lekker rustig beginnen met een gezond ontbijt, een boekje of een spelletje. Liever een balletje trappen voor de schooldag begint? Dat kan natuurlijk ook! Jij kunt met een gerust hart op weg. Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in de klas zit. 

Naschoolse- en vakantieopvang
De buitenschoolse opvang bij Smallsteps Jojo start als de school uit gaat. Bij ons kan je kind zich na een drukke schooldag lekker ontspannen. Buiten spelen, voetballen, tikkertje of meedoen aan een van onze toffe workshops. En ook binnen is elke dag genoeg te doen. Knutselen, spelletjes doen, een workshop dansen of kokkerellen … je kind kiest zelf wat hij graag wil doen en ontdekt zijn eigen talenten.

Ook tijdens de vakanties kan je kind bij ons komen spelen. We organiseren de leukste vakantieprogramma’s met speciale (seizoens)thema’s, zoals ‘Expeditie Noord- en Zuidpool’, ‘Lekker griezelen’ of ‘Samen op wereldreis’. Ook gaan we regelmatig samen op pad naar het bos, de kinderboerderij, het dorp, speeltuinen of op bezoek in het verzorgingstehuis.

Bigtime of 8 jaar
Is je kind bijna 8 jaar of zit het in groep 5, dan gaat je kind naar de Bigtime! Een exclusief workshopprogramma wat wordt aangeboden op BSO Habitat welke gevestigd zit in de Melanchton Business School in Bleiswijk. De kinderen fietsen vanuit school onder begeleiding naar deze toffe locatie waar de kinderen workshops kunnen volgen in de kas, het leerplein, het keukenlokaal, het dierenlokaal, in de aula, buiten of in de educatieve tuin.

Communicatie met ouders
Persoonlijk contact en open communicatie vinden wij erg belangrijk om een goede relatie met ouders op te bouwen. En daarnaast houden we je via onze handige ouderapp op de hoogte van wat je kind bij ons allemaal beleeft.

Opvangmogelijkheden
Voorschoolse opvang: ma-di-do-vrijdag van 07.30 tot 08.30 uur
Naschoolse opvang: ma-di-do-vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur
Vakantieweken: ma-di-do-vrijdag* van 07.30 tot 18.30 uur
                          *vrijdag op BSO Chill
Woensdag opvang: Op BSO de Kanjers in school en in vakantieweken.                                                          

Meer weten?
Wil je meer weten over de buitenschoolse opvang bij Smallsteps Volta? Neem alvast een kijkje op onze website www.smallsteps.nl of bel/mail ons voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding. We laten je graag alles zien.

Smallsteps Jojo – gevestigd in de Anne Frank school
Lijsterlaan 8
2665 TK Bleiswijk
06-11312942
jojo@smallsteps.nl
https://www.smallsteps.nl/nl/kinderopvang/bleiswijk-jojo

Smallsteps Habitat – gevestigd in de Melanchton Business school
-Voor kinderen van (bijna) 8 jaar, groep 5-8

Wilgenlei 2b
2665 KN Bleiswijk
06-11368185
habitat@smallsteps.nl
https://www.smallsteps.nl/nl/kinderopvang/bleiswijk-habitat

 

 

 

schakellokaal

We maken hierbij gebruik van zogenaamde schakellokalen. Dit zijn lokalen die onder schooltijd gebruikt worden als leslokaal en na schooltijd als bso-lokaal. Om te voorkomen dat de kinderen een hele dag in een leslokaal zitten, zijn deze klassen met speciaal meubilair en verlichting ingericht. Hierdoor zitten de kinderen onder schooltijd in een luxe leslokaal en na schooltijd in een mooie huiskamer.

Hoe het er uit ziet… Komt gerust eens kijken!

 


 

1 week geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk
Vorige week zijn Lieke en Pieter de trotse ouders geworden van Bjorn. Op dit moment verblijven ze nog in de Verenigde Staten. Hopelijk komen ze snel naar Nederland. ... Laat meer zienLaat minder zien
Bekijk op Facebook

1 week geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk
Zomervakantie! Tot 30 augustus gaan we hier heerlijk van genieten! ... Laat meer zienLaat minder zien
Bekijk op Facebook

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk
De generale repetitie voor de musical van groep 8. De kinderen van groep 7 mogen meekijken. ... Laat meer zienLaat minder zien
Bekijk op Facebook

3 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk
Een aantal juffen tillen vast een tipje van de sluier op…. Vrijdag treden niet de juffen op, maar zijn alle kinderen in een spetterende circus voorstelling te zien. Vrijdag krijgen alle kinderen de informatie mee hoe je thuis kan genieten. Leg de slingers maar vast klaar. De kinderen hebben vandaag genoten van circus Rotjeknor… ... Laat meer zienLaat minder zien
Bekijk op Facebook

3 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk
Spannend. Vandaag groot feest op school. Vrijdag is het zomerfeest gepland. Dit jaar kan je dit vanuit huis meevieren. Vrijdag krijgt elk kind een zomerse verrassingstas mee naar huis met hoe de film kan worden bekeken. ... Laat meer zienLaat minder zien
Bekijk op Facebook