Inloggen Basispoort Thuis Whatsapp

Buitenschoolse Opvang Smallsteps

Op de buitenschoolse opvang van Smallsteps Jojo vliegen de uren voorbij. Bij ons is je kind altijd van harte welkom: voor school, tussen de middag, na school en in de vakanties!

Voorschoolse opvang
Bij ons kan je kind de dag lekker rustig beginnen met een gezond ontbijt, een boekje of een spelletje. Liever een balletje trappen voor de schooldag begint? Dat kan natuurlijk ook! Jij kunt met een gerust hart op weg. Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in de klas zit. 

Naschoolse- en vakantieopvang
De buitenschoolse opvang bij Smallsteps Jojo start als de school uit gaat. Bij ons kan je kind zich na een drukke schooldag lekker ontspannen. Buiten spelen, voetballen, tikkertje of meedoen aan een van onze toffe workshops. En ook binnen is elke dag genoeg te doen. Knutselen, spelletjes doen, een workshop dansen of kokkerellen … je kind kiest zelf wat hij graag wil doen en ontdekt zijn eigen talenten.

Ook tijdens de vakanties kan je kind bij ons komen spelen. We organiseren de leukste vakantieprogramma’s met speciale (seizoens)thema’s, zoals ‘Expeditie Noord- en Zuidpool’, ‘Lekker griezelen’ of ‘Samen op wereldreis’. Ook gaan we regelmatig samen op pad naar het bos, de kinderboerderij, het dorp, speeltuinen of op bezoek in het verzorgingstehuis.

Bigtime of 8 jaar
Is je kind bijna 8 jaar of zit het in groep 5, dan gaat je kind naar de Bigtime! Een exclusief workshopprogramma wat wordt aangeboden op BSO Habitat welke gevestigd zit in de Melanchton Business School in Bleiswijk. De kinderen fietsen vanuit school onder begeleiding naar deze toffe locatie waar de kinderen workshops kunnen volgen in de kas, het leerplein, het keukenlokaal, het dierenlokaal, in de aula, buiten of in de educatieve tuin.

Communicatie met ouders
Persoonlijk contact en open communicatie vinden wij erg belangrijk om een goede relatie met ouders op te bouwen. En daarnaast houden we je via onze handige ouderapp op de hoogte van wat je kind bij ons allemaal beleeft.

Opvangmogelijkheden
Voorschoolse opvang: ma-di-do-vrijdag van 07.30 tot 08.30 uur
Naschoolse opvang: ma-di-do-vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur
Vakantieweken: ma-di-do-vrijdag* van 07.30 tot 18.30 uur
                          *vrijdag op BSO Chill
Woensdag opvang: Op BSO de Kanjers in school en in vakantieweken.                                                          

Meer weten?
Wil je meer weten over de buitenschoolse opvang bij Smallsteps Volta? Neem alvast een kijkje op onze website www.smallsteps.nl of bel/mail ons voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding. We laten je graag alles zien.

Smallsteps Jojo – gevestigd in de Anne Frank school
Lijsterlaan 8
2665 TK Bleiswijk
06-11312942
jojo@smallsteps.nl
https://www.smallsteps.nl/nl/kinderopvang/bleiswijk-jojo

Smallsteps Habitat – gevestigd in de Melanchton Business school
-Voor kinderen van (bijna) 8 jaar, groep 5-8

Wilgenlei 2b
2665 KN Bleiswijk
06-11368185
habitat@smallsteps.nl
https://www.smallsteps.nl/nl/kinderopvang/bleiswijk-habitat

 

 

 

schakellokaal

We maken hierbij gebruik van zogenaamde schakellokalen. Dit zijn lokalen die onder schooltijd gebruikt worden als leslokaal en na schooltijd als bso-lokaal. Om te voorkomen dat de kinderen een hele dag in een leslokaal zitten, zijn deze klassen met speciaal meubilair en verlichting ingericht. Hierdoor zitten de kinderen onder schooltijd in een luxe leslokaal en na schooltijd in een mooie huiskamer.

Hoe het er uit ziet… Komt gerust eens kijken!

 


 

4 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk
Afgelopen donderdag hebben we voor de komende periode afscheid genomen van juf Cindy. Zij gaat namelijk met zwangerschapsverlof! Afgelopen maanden heeft zij ervoor gezorgd dat de extra NPO gelden goed ingezet zijn voor onze leerlingen, hier zijn we heel blij mee! Meester Tomas neemt dit stokje van haar over totdat ze terug is. Geniet van je verlof juf Cindy! ... Laat meer zienLaat minder zien
Bekijk op Facebook

1 maand geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk
Vandaag nam ik met een dubbel gevoel afscheid. Ik kijk met ongelooflijk veel plezier terug op de afgelopen 6 1/2 jaar. We hebben veel meegemaakt. Dank voor alle mooie, lekkere cadeaus. Maar vooral dank voor alle mooie woorden. Het was een eer om voor jullie kinderen zoveel te mogen betekenen. De kerstvakantie is nu gestart. Ik wens iedereen fijne dagen en vooral een heel gezond 2022! En ik… ik ga nu eerst genieten van al het lekkers en mij voorbereiden op een mooie nieuwe uitdaging “op Tholen”. ... Laat meer zienLaat minder zien
Bekijk op Facebook

1 maand geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk
Een kerstkaart voor oudere bewoners in Bleiswijk. Groep 8 is er druk mee! ... Laat meer zienLaat minder zien
Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk
Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk
Ook dit jaar zijn Sint en Piet de Anne Frankschool niet vergeten! Piet kwam met de bakfiets de kinderen een cadeautje brengen. De OuderCommisie heeft weer een hoop werk verzet. ... Laat meer zienLaat minder zien
Bekijk op Facebook