Buitenschoolse Opvang

Samen met BSO Zus en Zo zijn er afspraken gemaakt over de opvang van kinderen in school. Vanaf 7.15 uur kunt u uw kinderen naar school brengen voor de voorschoolse opvang. Het is dan ook mogelijk dat uw kind op school brood eet, voordat de lessen beginnen.

Na afloop van de lessen vangt BSO Zus en Zo ook de kinderen op in school. Dit doen ze tot 18.30 uur.

schakellokaal

We maken hierbij gebruik van zogenaamde schakellokalen. Dit zijn lokalen die onder schooltijd gebruikt worden als leslokaal en na schooltijd als bso-lokaal. Om te voorkomen dat de kinderen een hele dag in een leslokaal zitten, zijn deze klassen met speciaal meubilair en verlichting ingericht. Hierdoor zitten de kinderen onder schooltijd in een luxe leslokaal en na schooltijd in een mooie huiskamer.

Hoe het er uit ziet… Komt gerust eens kijken!

2 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Met dank aan de OC en het KERSTteam is de school inmiddels omgetoverd! ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Sinterklaas en zijn Pieten vieren samen met de kinderen een geweldig feest ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft ook dit jaar weer de Anne Frankschool gevonden. We maken er een groot feest van! ... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Team Picasso was vandaag op onze school op uitnodiging van juf Ellen. Haar zoon heeft meegedaan met de Lego Leaque en met hun team hebben ze een fantastische prestatie gehaald. Ze hebben de eerste prijs gewonnen voor programmeren en het hoogste aantal punten.
Ze hebben onze leerlingen van alles bij geleerd over programmeren, missies, hoe je sensoren in kan zetten. De kinderen hebben aandachtig zitten luisteren. Team Picasso heeft ook veel van onze kinderen geleerd. Hun mentrix gaf aan dat ze ook veel hebben geleerd qua organisatie. Ze was onder de indruk hoe het proces van de presentatie bij ons verloopt (agile werken) en bronnen onderzoek, het bezoeken van bedrijven Voor iedereen was het een leerzame ochtend. Nu maar hopen dat ze ook zo’n mooie beker kunnen winnen.
... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vol verwachting klopt ons hart.
Wij wachten op de Sint met smart. Onze schoenen staan al klaar. Pieten: vullen maar!
5 december komt hij ook in de klas. Ik zou willen dat het al zo ver was!
... Laat meer zienLaat minder zien