Aanmelden nieuwe leerling

  Leuk dat je voor de Anne Frankschool hebt gekozen!

  We nodigen je als ouders graag eerst uit om op school langs te komen om eens kennis te maken. Tijdens een informatief gesprek en een rondleiding krijg je zo alvast een beeld van onze school. Deze afspraak maken we altijd onder schooltijd, zodat je een indruk krijgt van onze school tijdens een normale schooldag.

  Je kind is nog geen vier jaar

  Vanaf het moment dat je kind twee jaar oud is, kun je alvast een plekje reserveren op onze school met een voor-aanmelding. Nadat we een kennismakingsgesprek en een rondleiding hebben gehad, ontvang je hiervoor een formulier. Als je kind 3 jaar en 9 maanden oud is, word je uitgenodigd voor vijf ochtenden om te wennen. Zo kan je kind langzaamaan wennen aan de overstap naar de basisschool.

  Je kind is ouder dan vier jaar en gaat al naar school (zij-instroom)

  Als je kind al naar een andere school gaat, neem dan contact op met onze directeur, Dionne Smit. Dan bekijken we graag samen of de Anne Frankschool de juiste school is voor je kind. Dit doen we met een informatief gesprek en een rondleiding. Ook bespreken we hoe het met je kind gaat op zijn/haar huidige school.

  Als blijkt dat de Anne Frankschool inderdaad een geschikte school is voor je kind, ontvang je als ouders van de directeur een aanmeldformulier. Hierna stemmen we de datum van overstap af en of eventueel een wenperiode nodig is.

  Maak een afspraak