Dagoverzicht

Ochtendprogramma

De kinderen komen om 8.20 uur in school. De leerkracht verwelkomt ze in de eigen klas.

Om 8.30 uur start groep 1-2 met een kringgesprek. De overige groepen hebben een stil leesmoment. Daarna starten de leerkrachten met de instructies voor rekenen en taal en werken de leerlingen op hun tablet. Dat is prettig, want zo kunnen de leerkrachten meteen feedback geven.

Continue rooster

De Anne Frankschool heeft een continue rooster. Dat betekent dat alle leerlingen tussen de middag op school blijven. Ze eten in de klas met de leerkracht en gaan daarna nog even naar buiten. Voor de kinderen is het grote voordeel dat ze samen met de eigen leerkracht de dag doorbrengen. Dit zorgt voor duidelijkheid en rust en daardoor meer ontwikkeling.

Middagprogramma

’s Middags volgen de andere vakken, zoals wereldoriëntatie, creatieve vakken, ….

Om 14.30 uur gaat de school uit. Op woensdagmiddag zijn de kinderen vrij. Voor de leerkrachten betekent een continue rooster dat de periode na school wat langer duurt waardoor ze meer tijd hebben om de dingen te doen die buiten de lessen om moeten gebeuren.

Buitenschools opvang

BSO Zus & Zo biedt buitenschoolse opvang aan in school. Vanaf 7.00 uur kunnen ouders hun kinderen brengen. De BSO draagt de kinderen ’s morgens over aan school. Na schooltijd biedt BSO Zus & Zo naschoolse opvang met activiteiten die samen met school worden georganiseerd in een speciaal schakellokaal. Dit is een lokaal dat tijdens schooltijd een andere sfeer uitstraalt dan na schooltijd door te variëren met kleur en licht. Zo hebben kinderen niet het idee dat ze de hele dag op school zitten.

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Deze week is ons schoolplein deels een bouwplaats. Er worden nieuwe speeltoestellen geplaatst! De schommel is inmiddels opgeleverd en meteen in gebruik.... in de loop van de komende week wordt de rest ook opgeleverd. ... Laat meer zienLaat minder zien

1 week geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Deze week hebben diverse klassen een clinic van Hockey Vereniging Bleiswijk gehad. Ze maakten kennis met de hockeysport tijdens verschillende oefeningen. En natuurlijk een wedstrijdje! ... Laat meer zienLaat minder zien

4 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Moeders! We zijn jullie niet vergeten! Wat is er gemaakt?
Dat blijft nog een verrassing!
... Laat meer zienLaat minder zien

1 maand geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Hierbij nog wat foto’s van een heel warme sportdag! ... Laat meer zienLaat minder zien