Inloggen Basispoort Thuis Whatsapp

Dagoverzicht

Ochtendprogramma

De kinderen komen om 8.20 uur in school. De leerkracht verwelkomt ze in de eigen klas.

Om 8.30 uur start groep 1-2 met een kringgesprek. De overige groepen hebben een stil leesmoment. Daarna starten de leerkrachten met de instructies voor rekenen en taal en werken de leerlingen op hun tablet. Dat is prettig, want zo kunnen de leerkrachten meteen feedback geven.

Continue rooster

De Anne Frankschool heeft een continue rooster. Dat betekent dat alle leerlingen tussen de middag op school blijven. Ze eten in de klas met de leerkracht en gaan daarna nog even naar buiten. Voor de kinderen is het grote voordeel dat ze samen met de eigen leerkracht de dag doorbrengen. Dit zorgt voor duidelijkheid en rust en daardoor meer ontwikkeling.

Middagprogramma

’s Middags volgen de andere vakken, zoals wereldoriëntatie, creatieve vakken, ….

Om 14.30 uur gaat de school uit. Op woensdagmiddag zijn de kinderen vrij. Voor de leerkrachten betekent een continue rooster dat de periode na school wat langer duurt waardoor ze meer tijd hebben om de dingen te doen die buiten de lessen om moeten gebeuren.

Buitenschools opvang

BSO Zus & Zo biedt buitenschoolse opvang aan in school. Vanaf 7.00 uur kunnen ouders hun kinderen brengen. De BSO draagt de kinderen ’s morgens over aan school. Na schooltijd biedt BSO Zus & Zo naschoolse opvang met activiteiten die samen met school worden georganiseerd in een speciaal schakellokaal. Dit is een lokaal dat tijdens schooltijd een andere sfeer uitstraalt dan na schooltijd door te variëren met kleur en licht. Zo hebben kinderen niet het idee dat ze de hele dag op school zitten.

Een dag op de Anne Frankschool

Het leukste is om de school in het echt te zien! Daarom nodigen we ouders ook altijd onder schooltijd uit voor een rondleiding. Zo ziet u wat we doen op school. U kunt ook alvast een kijkje nemen door samen met uw kind het welkomstboekje te lezen. De epub kunt u hier downloaden.

4 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk
Afgelopen donderdag hebben we voor de komende periode afscheid genomen van juf Cindy. Zij gaat namelijk met zwangerschapsverlof! Afgelopen maanden heeft zij ervoor gezorgd dat de extra NPO gelden goed ingezet zijn voor onze leerlingen, hier zijn we heel blij mee! Meester Tomas neemt dit stokje van haar over totdat ze terug is. Geniet van je verlof juf Cindy! ... Laat meer zienLaat minder zien

1 maand geleden