Dagoverzicht

Ochtendprogramma

De kinderen komen om 8.20 uur in school. De leerkracht verwelkomt ze in de eigen klas.

Om 8.30 uur start groep 1-2 met een kringgesprek. De overige groepen hebben een stil leesmoment. Daarna starten de leerkrachten met de instructies voor rekenen en taal en werken de leerlingen op hun tablet. Dat is prettig, want zo kunnen de leerkrachten meteen feedback geven.

Continue rooster

De Anne Frankschool heeft een continue rooster. Dat betekent dat alle leerlingen tussen de middag op school blijven. Ze eten in de klas met de leerkracht en gaan daarna nog even naar buiten. Voor de kinderen is het grote voordeel dat ze samen met de eigen leerkracht de dag doorbrengen. Dit zorgt voor duidelijkheid en rust en daardoor meer ontwikkeling.

Middagprogramma

’s Middags volgen de andere vakken, zoals wereldoriëntatie, creatieve vakken, ….

Om 14.30 uur gaat de school uit. Op woensdagmiddag zijn de kinderen vrij. Voor de leerkrachten betekent een continue rooster dat de periode na school wat langer duurt waardoor ze meer tijd hebben om de dingen te doen die buiten de lessen om moeten gebeuren.

Buitenschools opvang

BSO Zus & Zo biedt buitenschoolse opvang aan in school. Vanaf 7.00 uur kunnen ouders hun kinderen brengen. De BSO draagt de kinderen ’s morgens over aan school. Na schooltijd biedt BSO Zus & Zo naschoolse opvang met activiteiten die samen met school worden georganiseerd in een speciaal schakellokaal. Dit is een lokaal dat tijdens schooltijd een andere sfeer uitstraalt dan na schooltijd door te variëren met kleur en licht. Zo hebben kinderen niet het idee dat ze de hele dag op school zitten.

Een dag op de Anne Frankschool

Het leukste is om de school in het echt te zien! Daarom nodigen we ouders ook altijd onder schooltijd uit voor een rondleiding. Zo ziet u wat we doen op school. U kunt ook alvast een kijkje nemen door samen met uw kind het welkomstboekje te lezen. De epub kunt u hier downloaden.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 06-Dec-19 01:19:29 PST. The current time is Monday, 16-Dec-19 01:21:34 PST.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft de Anne Frankschool ook dit jaar weer gevonden! We maken er weer een mooi verjaardagsfeest van met de Sint en al die roetveegpieten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

We zijn er helemaal klaar voor! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

De groepen 8 doen mee met het lespakket 'Mystery Writer' van de bibliotheek. Twee weken geleden kregen zij een kist met boeken van 3 verschillende schrijvers in de klas. Eén van de drie schrijvers zou een bezoek brengen aan de klas. Vandaag was het dan eindelijk zo ver.......De schrijfster Lydia Rood gaf ons een gastles! Ze vertelde van alles over haar boeken, het schrijversvak en de kinderen konden haar alles vragen! We hebben genoten! ... Laat meer zienLaat minder zien

3 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vanochtend met team City Shakers (Lego League team) van onze school op bezoek geweest bij advies en ingenieursbureau Movares. Wat een leuke en leerzame ochtend. Zowel de kinderen als de mensen van Movares waren goed voorbereid. Het team heeft veel tips gekregen, en ook tops. Leuk dat het team (teamleden 8 t/m 11 jaar) zo goed weten wat ze willen, luisteren en mooie vragen stellen!
Mooiste uitspraak: je kunt nooit te creatief zijn 🙂
7 december is de Lego League wedstrijd, fingers crossed🤞😀
... Laat meer zienLaat minder zien

3 weken geleden