Doorstroming voortgezet onderwijs

Als uw kind eenmaal overgaat naar groep 8 start een spannend jaar. Het jaar waarin keuzes worden gemaakt over het vervolgonderwijs. Samen met de leerkracht gaat u kijken wat uw kind de afgelopen jaren heeft laten zien op school en welke verwachtingen er zijn ten aanzien van het vervolg.

In november krijgt u van de leerkracht een voorlopig advies. Dit advies geeft een niveau aan waarop wij als team denken dat uw kind het zou kunnen redden in het voortgezet onderwijs (denk daarbij aan bijvoorbeeld advies VMBO theoretische leerweg of advies Havo).

U kunt met dit advies op zoek gaan naar een geschikte school voor voortgezet onderwijs waar dit niveau wordt aangeboden.

In februari krijgt u vervolgens het definitief advies van de leerkracht. U dient daarna uw kind zelf op te geven voor een van de scholen van voortgezet onderwijs.

Zomerfeest op de Anne Frankschool met een ijsje van de ouderraad voor alle kinderen. Vanaf vanmiddag kunt u ook weer kijken naar alle optredens. Uiteraard “corona-proof” via een online link. ... Laat meer zienLaat minder zien

23 uren geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Anne Frankschool gaat vandaag live de musical uitzenden. We zijn er klaar voor.

... Laat meer zienLaat minder zien

Bekijk op Facebook

“Steen voor steen wordt het mooier” zingen ze in de afscheidsmusical. Wilt u weten hoe het klinkt? Kijk dan om 20.00 uur naar de live uitzending via deze link: http://www.twitch.tv/melvinalbers ... Laat meer zienLaat minder zien

3 dagen geleden