Juist in deze tijd is het belangrijk om te blijven sporten en bewegen. Sporten is niet alleen goed voor de lichamelijke, maar ook voor de geestelijke gezondheid. Dat geldt voor iedereen, zeker ook voor kinderen. Er is nu actie waarmee de jeugd van Lansingerland gratis kennis kan maken met verschillende sporten in onze gemeente.

Lansingerlandse Sportstrippenkaart
Diverse sportverenigingen uit de gemeente werken mee aan de Lansingerlandse Sportstrippenkaart. Door een voucher van de strippenkaart in te vullen en in te leveren bij een deelnemende vereniging, kunnen kinderen en jongeren tot en met 18 jaar verschillende sporten gratis uitproberen.

Nieuwsgierig geworden en aanmelden?
Het complete sportaanbod staat op https://www.lansingerlandbeweegt.nl/sportaanbod-strippenkaart/
Bij het aanbod vindt u contactgegevens en kunt u uw kind aanmelden. De Sportstrippenkaart is vanaf de website te printen maar is ook te verkrijgen bij scholen en de deelnemende verenigingen in Lansingerland.

De strippenkaart kunt u hier downloaden of opvragen bij de conciërge van de school.