Als u op deze link klikt krijgt u de brief met daarin de formatie voor het komende schooljaar te zien. U kunt dan ook lezen dat er een paar bijzonderheden zijn:

Vertrekkende leerkrachten
Juf Iris heeft besloten in de afgelopen weken besloten om met pensioen te gaan en te gaan genieten van de volgende fase in haar leven.
Juf Meta heeft een half jaar bij ons op school gewerkt en gemerkt hoe leuk ons vak nog steeds is. Zij gaat in september weer aan het werk op Ixieje in Moordrecht.
Juf Tessa heeft vanaf de heropening van de school gewerkt bij de kleuters. Na de zomervakantie gaat zij op andere scholen binnen ons schoolbestuur aan de slag.
Juf Haseena gaat vanaf de zomervakantie werken op de Klipper in Berkel en Rodenrijs. Zij wil het liefste werken met kleine groepjes kinderen en daar is helaas op de Anne Frankschool geen plek voor.

We wensen alle mensen heel veel plezier en danken hen vooral voor al hun inzet in de afgelopen jaren.

Juf Vicky is zwanger. Zij zal in september met zwangerschapsverlof gaan en naar verwachting in februari weer terug zijn op school.