Alle kinderen ontvangen deze dagen per post een eigen enveloppe met daarin onder andere post voor de ouders, maar ook post voor de kinderen zelf. Zo zit er in de enveloppe de brief met daarin de uitleg over de herstart van de scholen op 11-12 mei. Tevens een speciaal boekje voor de kinderen om te gebruiken voor moederdag (verboden voor moeders!). En we willen alle kinderen vragen om de vlaggen mooi te versieren, uit te knippen en in de brievenbus van de school te doen. In de komende dagen maken we er een lange vlaggenlijn van om de opening van de school feestelijk te laten verlopen!

Volgende week ontvangt u nog een brief met daarin de laatste mededelingen over de heropening van de school en antwoord op een aantal vragen die zijn gesteld, waarvan het antwoord voor een ieder handig is om te weten.