Inloggen Basispoort Thuis Inschrijven activiteiten schooljaar 2022/2023

Goed idee? Doe er iets mee!
Heb jij een goed idee om jouw straat, wijk of de hele gemeente nog mooier, socialer, duurzamer of groener te maken? Een idee waar meer Lansingerlanders blij van worden? Of misschien heeft jouw kind een goed idee? Doe dan mee aan het Lansingerlands Initiatief en win een bijdrage om dit initiatief mogelijk te maken!

De gemeente Lansingerland stelt voor één of meerdere initiatieven een aanmoedigingsbedrag beschikbaar. Dit bedrag is maximaal 50% van de totale kosten van een initiatief. Er is in totaal 60.000,- te verdelen.

Wat doe je met dit idee?
Maak eerst het idee aan de gemeente bekend en vul het interesseformulier in via www.lansingerland.nl/initiatief. Daarna neemt de gemeente persoonlijk contact met je op voor een korte kennismaking en uitleg over de procedure.

Informatiebijeenkomst
Donderdag 13 december is er een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis. Je bent om 19.30 uur van harte welkom. Tijdens deze avond hoor je welke vervolgstappen je moet zetten om tot een kansrijk plan te komen.

De inwoner bepaalt!
In de Verkiezing van het Lansingerlands Initiatief kunnen inwoners stemmen op hun favoriete initiatief. Uiteindelijk bepaalt de inwoner wie er met zijn of haar initiatief aan de slag kan gaan.

Meer informatie Kijk voor meer informatie op www.lansingerland.nl/initiatief. Hier kun je ook de animatiefilm bekijken over hoe het Lansingerlands Initiatief werkt.