Op dinsdag 18 februari zien we er allemaal op ons “paasbest” uit. Vol trots zullen we die dag aan de Inspectie van het Onderwijs laten zien wat we op school doen en wat we voor ambities hebben voor de komende jaren. De inspecteurs komen die dag lessen bezoeken, gesprekken voeren met de directie, intern begeleiders, leerkrachten, ouders en kinderen. Het onderzoek vindt plaats in het kader van een zogenaamd “verificatie-onderzoek”. Dit betekent dat de inspectie vooral ook let op hoe goed het gaat hier op school en of het schoolbestuur dat ook goed ziet.
Voor ons best spannend, maar we zijn ook trots op wat we laten zien! En als we het verslag van het onderzoek binnen hebben, zullen we dit uiteraard met u delen.