In de week van 11-17 november komen de Japanse kinderen weer naar Bleiswijk.
Stichting Japan Bleiswijk, opgericht door enkele ouders van (oud)leerlingen, organiseert samen met de Anne Frankschool en de gastgezinnen deze onvergetelijke week!

Wat gaat er gebeuren?
Op maandag 11 november worden de 12 kinderen en hun 3 begeleiders feestelijk ontvangen op gemeentehuis Lansingerland door burgemeester Pieter van der Stadt. Daarna volgen ze de hele week een programma vol activiteiten, spel en sport op school. De Japanse kinderen doen dus gewoon mee met de de leerlingen in de klas in een ontspannen sfeer. Ze leren elkaar kennen, sluiten vriendschappen en hebben vaak veel plezier. Ondanks de taalbarrière.

Voor alle kinderen in de bovenbouw staat er een aantal extra leuke activiteiten op het programma. Wat precies, is nog een verrassing.
Meer details over het programma volgen dus nog. Houdt u deze nieuwsbrief en de Facebookpagina van Stichting Japan Bleiswijk in de gaten.

Meer info over SJB of wilt u een doneren aan Stichting Japan Bleiswijk? Graag! Neemt u dan even contact op via: info@stichtingjapanbleiswijk.nl.

Eva Löke, Marco Verhoef en Monique Koster