Inloggen Basispoort Thuis Whatsapp

Na schooltijd nog deelnemen aan bijvoorbeeld muziekles of tennisles is best duur. Voor sommige ouders veel te duur, omdat men niet voldoende geld verdient. Daarom is de school aangesloten bij het Jeugdfonds sport en cultuur. Het Jeugdfonds sport en cultuur betaalt dan bijvoorbeeld de sport-, muziek- of zwemlessen. Namens de school ben ik intermediair voor het Jeugdfonds sport en cultuur. Dit betekent dat u bij mij kan aangeven dat u hiervan gebruik wil maken. Dit gebeurt uiteraard geheel vertrouwelijk. Het is zelfs zo dat u aan mij niet hoeft te vertellen wat uw inkomen is. Ik geef uw naam en adres door aan het JJeugdfonds sport en cultuur en zij nemen dan contact met u op om te bekijken of u ook in aanmerking komt hiervoor.

Zo zijn er al heel wat kinderen bij ons op school die toch zwemles hebben gehad of theaterlessen volgen of misschien later wel prof-voetballer worden. Meer lezen over het jeugdfonds sport en cultuur kun je lezen in deze folder.

Wilt u hier meer over weten, neemt u dan contact met mij op. Samen bekijken we dan wat er mogelijk is.

Marco Brinkhuis