Inloggen Basispoort Thuis Inschrijven activiteiten schooljaar 2022/2023

Jeugdcoach op School – voor vragen op het gebied van opgroeien & opvoeden

Ik ben Samiati Lonnee en vanaf 6 januari start ik hier op school als Jeugdcoach op School (JOS). Ik ben er voor iedereen die vragen heeft op het gebied van opgroeien & opvoeden. Ouders, leerlingen en leraren kunnen bij mij langs komen als er ondersteuning nodig is.

Ik ben op vaste momenten aanwezig op school en iedereen kan bij mij binnen lopen voor advies. Het is soms best moeilijk om de juiste hulp te vinden als er problemen zijn bij kinderen en/of binnen het gezin. Ik hoop dat iedereen die vragen of twijfels heeft, gewoon even langs loopt en dat de stap om hulp te vragen hierdoor wat makkelijker wordt.

De JOS: Schoolmaatschappelijk werk én jeugd- en gezinscoach in één

Als JOS leg ik de verbinding tussen school en ouders en waar nodig met de jeugdhulpverlening. Ik bied de hulp aan op school of thuis. Ik heb de mogelijkheid om van lichte tot intensieve trajecten in te zetten en mijn hulp duurt maximaal 6 maanden. Dit varieert van een aantal gesprekken op school tot ondersteuning in de thuissituatie. Als er intensievere hulp nodig is, schakel ik in overleg met ouders Team Jeugd in van de gemeente.

Op elke school is er een team dat zich bezig houdt met zorgondersteuning. De jeugdcoach sluit daarbij aan zowel als onderdeel vanuit school als vanuit het Team Jeugd van de gemeente Lansingerland.

Heb je vragen?

Ik ben hier op school aanwezig op:
Vrijdagochtend vanaf 8.30 uurOok ben ik bereikbaar per e-mail:
s.lonnee@schoolformaat.nl

Daarnaast heb ik ruimte om bij u thuis te komen wanneer er een hulpvraag is rondom de opvoeding en ontwikkeling van uw zoon of dochter.