In februari/maart nemen juf Katja en juf Femke E. tijdelijk afscheid van onze school. Hun zwangerschapsverlof gaat dan in. Uiteraard voor hen en de kinderen een spannende tijd. Hun gezin wordt uitgebreid met een mooi nieuw wonder! Voor de kinderen ook spannend, want wie komt er bij hen in de klas lesgeven. En zeker in deze tijd van tekorten met leerkrachten, is dat ingewikkeld. Al een aantal keren dacht ik dat ik een leerkracht had gevonden, maar dan bleken nog meer scholen deze mensen een baan aan te bieden. Heel blij ben ik dan ook dat ik een oplossing heb gevonden, waarbij we de groepen kunnen behouden, zoals ze nu zijn. Tevens heb ik kunnen vasthouden aan maximaal twee leerkrachten voor de groep en zijn het allemaal leerkrachten die de kwaliteit bieden die we zo belangrijk vinden hier op school. Een deel van de oplossing zit in een wisseling van groepen door twee leerkrachten. We zijn ook zeer blij dat juf Cindy Albers bij ons komt werken. Zij werkt nu nog op een school voor voortgezet speciaal onderwijs in Zoetermeer en komt ons team vanaf 1 maart versterken.

Hoe komt het er uit te zien:

Maandag    Dinsdag      Woensdag  Donderdag Vrijdag

Groep 4b    Ariël           Cindy         Ariël           Cindy         Cindy

Groep 5      Vicky          Vicky          Ellen           Vicky          Vicky

Groep 6b    Femke W    Femke W    Femke W    Femke W    Femke W

Groep 7      Tomas        Tomas        Tomas        Tomas        Tomas

Juf Ariël werkt nu nog op maandag en woensdag in groep 7. Zij gaat, vanaf de voorjaarsvakantie werken in groep 4b. Op dat moment gaat Tomas ook op woensdag werken.

Juf Femke gaat van groep 4b en groep 5 naar groep 6. Zij zal daar de hele week verantwoordelijk zijn voor groep 6. Juf Jolene zal haar daarbij ondersteunen op maandag en dinsdag.

Juf Ellen gaat op woensdag les geven in groep 5, als juf Vicky vrij is. Op de andere dagen is juf Vicky in groep 5 aanwezig.

Zoals het er nu uit ziet, zal juf Femke E op 24 maart met verlof gaan. Juf Katja is volgende week al voor het laatst. Dit heeft tot gevolg dat we tot die tijd het soms net even anders organiseren. In de nieuwsbrief uit de klas zal worden opgenomen welke leerkracht die week voor de groep staat, zodat u ook op de hoogte bent.