Het is bijna zover! Op donderdag 20 december zal de kerstviering plaatsvinden. Dit jaar hebben we wederom gekozen voor een gezellig diner met zelf meegenomen, overheerlijke gerechten. Vanaf maandag 10 december hangt bij elke groep een  intekenlijst waarop u kunt vermelden wat u gaat maken. Houd er bij het bereiden rekening mee dat het niet hele grote hoeveelheden hoeven te zijn, aangezien iedereen wat meebrengt. Wanneer u voor ongeveer 5 kinderen iets maakt zullen we met z’n allen bij elkaar meer dan genoeg hebben. U kunt altijd even met de leerkracht overleggen over wat u wilt maken en de hoeveelheid e.d.

De gerechten kunnen vanaf 17:15 in de klas gebracht worden, om 17:30 start het diner.

Wij willen u hiervoor vragen het volgende aan uw kind mee te geven vanaf maandag 17 december.

Groep 1-2 nemen alleen een bord mee (in een plastic zak met naam)

Groep 3-8 nemen een bord, beker en bestek mee (in een plastic zak met naam)

Na het diner zal er worden afgesloten met een prachtig kerstconcert, gegeven door de leerlingen, bestaande uit drie liederen. De groepen zullen per bouw een lied ten gehore gaan brengen verdeeld in de volgende categorieën;

• Onderbouw groepen 1-2
  • Middenbouw groepen 3-4-5
  • Bovenbouw groepen 6-7-8

Wanneer het weer het toelaat zullen we buiten op het plein met z’n allen kunnen genieten van de fluwelen keeltjes. Rond 18.30 uur komen de kinderen naar buiten. Wanneer het slecht weer is, wordt u via email op de hoogte gebracht van het alternatieve programma . Na afloop zullen alle leerlingen weer terug gaan naar de klas waar er afgesloten wordt met de leerkrachten. Daarna mag iedereen naar huis, dit zal rond 19.00 uur zijn.

De oudercommissie zal tijdens het brengen en halen glühwein en chocolademelk voor de ouders schenken.

Aangezien het op sommige momenten erg druk zal zijn in de school willen wij u vragen om de aangegeven ingangen en uitgangen te gebruiken. Door deze ook echt alleen als ingang of alleen als uitgang te gebruiken hopen wij een goede doorstroom te krijgen. We zullen deze duidelijk aangeven d.m.v. bordjes.