Klachtenregeling

Mocht u onverhoopt klachten hebben over ons onderwijs of mocht er sprake zijn van een conflict met een leerkracht, dan kunt u – als de klacht naar uw mening niet naar tevredenheid door de desbetreffende leerkracht is verholpen – zich wenden tot de directie. Voor klachten over de directie kunt u zich vervoegen bij het bestuur. Ook kan bij blijvende ontevredenheid de MR worden ingeschakeld. Is de klacht na herhaalde pogingen nog niet opgelost, kunt u naar de daarvoor aangestelde vertrouwenspersoon. Die vertrouwenspersoon wijst de weg hoe verder te handelen.

Klachten kunnen gaan over bijvoorbeeld begeleiding van leerlingen, toepassing van strafmaatregelen, beoordeling van leerlingen, de inrichting van de schoolorganisatie, seksuele intimidatie, discriminerend gedrag, agressie, geweld en pesten. Bij gevallen van seksuele intimidatie kunt u ook terecht bij de vertrouwensinspecteur. Het bestuur heeft ook een vertrouwenspersoon.

Van de behandeling van een klacht wordt altijd een verslag gemaakt dat door de betrokken partijen moet worden ondertekend. Voor adresgegevens verwijzen we u naar de schoolgids.

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Deze week is ons schoolplein deels een bouwplaats. Er worden nieuwe speeltoestellen geplaatst! De schommel is inmiddels opgeleverd en meteen in gebruik.... in de loop van de komende week wordt de rest ook opgeleverd. ... Laat meer zienLaat minder zien

1 week geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Deze week hebben diverse klassen een clinic van Hockey Vereniging Bleiswijk gehad. Ze maakten kennis met de hockeysport tijdens verschillende oefeningen. En natuurlijk een wedstrijdje! ... Laat meer zienLaat minder zien

4 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Moeders! We zijn jullie niet vergeten! Wat is er gemaakt?
Dat blijft nog een verrassing!
... Laat meer zienLaat minder zien

1 maand geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Hierbij nog wat foto’s van een heel warme sportdag! ... Laat meer zienLaat minder zien