Inloggen Basispoort Thuis Inschrijven activiteiten schooljaar 2022/2023

Leerling op de Anne Frankschool

Kinderen op de Anne Frankschool zijn de reden van ons bestaan. Kinderen willen we voorbereiden op een zelfstandige plek in de toekomstige maatschappij. We willen dit doen vanuit een veilige basis die er voor zorgt dat kinderen optimaal kunnen ontwikkelen. Dat is meer dan rekenen en taal alleen. Natuurlijk moeten ze dat goed kunnen en kennen. Maar andere vaardigheden als creatief denken, samenwerken, samen leren, ontdekken, ontwikkelen enzovoorts zijn ook daarbij essentieel om tot volwassenheid te komen. We zijn er als team trots op daar ons steentje aan te mogen bijdragen!

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication. Type: OAuthException