Leerling op de Anne Frankschool

Kinderen op de Anne Frankschool zijn de reden van ons bestaan. Kinderen willen we voorbereiden op een zelfstandige plek in de toekomstige maatschappij. We willen dit doen vanuit een veilige basis die er voor zorgt dat kinderen optimaal kunnen ontwikkelen. Dat is meer dan rekenen en taal alleen. Natuurlijk moeten ze dat goed kunnen en kennen. Maar andere vaardigheden als creatief denken, samenwerken, samen leren, ontdekken, ontwikkelen enzovoorts zijn ook daarbij essentieel om tot volwassenheid te komen. We zijn er als team trots op daar ons steentje aan te mogen bijdragen!

This message is only visible to admins.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.