Leerling op de Anne Frankschool

Kinderen op de Anne Frankschool zijn de reden van ons bestaan. Kinderen willen we voorbereiden op een zelfstandige plek in de toekomstige maatschappij. We willen dit doen vanuit een veilige basis die er voor zorgt dat kinderen optimaal kunnen ontwikkelen. Dat is meer dan rekenen en taal alleen. Natuurlijk moeten ze dat goed kunnen en kennen. Maar andere vaardigheden als creatief denken, samenwerken, samen leren, ontdekken, ontwikkelen enzovoorts zijn ook daarbij essentieel om tot volwassenheid te komen. We zijn er als team trots op daar ons steentje aan te mogen bijdragen!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.