Medezeggenschapsraad en Ouderraad

Medezeggenschapsraad

In de medezeggenschapsraad hebben drie ouders en drie leerkrachten zitting. Zij vormen het “controle-orgaan” van de school dat meedenkt, meebeslist en vooral ook mee praat over de ontwikkelingen op school. In de wet op het primair onderwijs heeft de mr een formele status. Hier wordt uiteraard rekening mee gehouden. Maar vanuit de gedachte dat we dezelfde belangen hebben willen we vooral samen werken aan de ontwikkeling van de school.

In het schooljaar 2018-2019 hebben namens de ouders zitting in de MR Igor Runsink, Evelyn Strube en René Schendstok. Namen het team heeft zitting in de MR Sanne Jasperse, Monique Spaans en Annelies Wit. De MR kunt u ook per mail bereiken. De mail stuurt u dan naar mr@annefrankschool.nl

Meer over het (G)MR

Ouderraad

De oudercommissie is een zelfstandig orgaan binnen de school dat samen met het team activiteiten voor de kinderen organiseert. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de kerstviering en de ontvangst van Sinterklaas op school.

Hiervoor vraagt de oudercommissie jaarlijks een vrijwillige bijdrage van 42 euro  per kind.

2 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Met dank aan de OC en het KERSTteam is de school inmiddels omgetoverd! ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Sinterklaas en zijn Pieten vieren samen met de kinderen een geweldig feest ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft ook dit jaar weer de Anne Frankschool gevonden. We maken er een groot feest van! ... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Team Picasso was vandaag op onze school op uitnodiging van juf Ellen. Haar zoon heeft meegedaan met de Lego Leaque en met hun team hebben ze een fantastische prestatie gehaald. Ze hebben de eerste prijs gewonnen voor programmeren en het hoogste aantal punten.
Ze hebben onze leerlingen van alles bij geleerd over programmeren, missies, hoe je sensoren in kan zetten. De kinderen hebben aandachtig zitten luisteren. Team Picasso heeft ook veel van onze kinderen geleerd. Hun mentrix gaf aan dat ze ook veel hebben geleerd qua organisatie. Ze was onder de indruk hoe het proces van de presentatie bij ons verloopt (agile werken) en bronnen onderzoek, het bezoeken van bedrijven Voor iedereen was het een leerzame ochtend. Nu maar hopen dat ze ook zo’n mooie beker kunnen winnen.
... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vol verwachting klopt ons hart.
Wij wachten op de Sint met smart. Onze schoenen staan al klaar. Pieten: vullen maar!
5 december komt hij ook in de klas. Ik zou willen dat het al zo ver was!
... Laat meer zienLaat minder zien