Medezeggenschapsraad en Ouderraad

Medezeggenschapsraad

In de medezeggenschapsraad hebben drie ouders en drie leerkrachten zitting. Zij vormen het “controle-orgaan” van de school dat meedenkt, meebeslist en vooral ook mee praat over de ontwikkelingen op school. In de wet op het primair onderwijs heeft de mr een formele status. Hier wordt uiteraard rekening mee gehouden. Maar vanuit de gedachte dat we dezelfde belangen hebben willen we vooral samen werken aan de ontwikkeling van de school.

In het schooljaar 2018-2019 hebben namens de ouders zitting in de MR Igor Runsink, Evelyn Strube en René Schendstok. Namen het team heeft zitting in de MR  Monique Spaans en Annelies Wit. De MR kunt u ook per mail bereiken. De mail stuurt u dan naar mr@annefrankschool.nl

Verslagen van de MR

Meer over het (G)MR

Ouderraad

De oudercommissie is een zelfstandig orgaan binnen de school dat samen met het team activiteiten voor de kinderen organiseert. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de kerstviering en de ontvangst van Sinterklaas op school.

Hiervoor vraagt de oudercommissie jaarlijks een vrijwillige bijdrage van 42 euro  per kind.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 06-Dec-19 01:19:29 PST. The current time is Sunday, 26-Jan-20 00:31:40 PST.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft de Anne Frankschool ook dit jaar weer gevonden! We maken er weer een mooi verjaardagsfeest van met de Sint en al die roetveegpieten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

We zijn er helemaal klaar voor! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

De groepen 8 doen mee met het lespakket 'Mystery Writer' van de bibliotheek. Twee weken geleden kregen zij een kist met boeken van 3 verschillende schrijvers in de klas. Eén van de drie schrijvers zou een bezoek brengen aan de klas. Vandaag was het dan eindelijk zo ver.......De schrijfster Lydia Rood gaf ons een gastles! Ze vertelde van alles over haar boeken, het schrijversvak en de kinderen konden haar alles vragen! We hebben genoten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vanochtend met team City Shakers (Lego League team) van onze school op bezoek geweest bij advies en ingenieursbureau Movares. Wat een leuke en leerzame ochtend. Zowel de kinderen als de mensen van Movares waren goed voorbereid. Het team heeft veel tips gekregen, en ook tops. Leuk dat het team (teamleden 8 t/m 11 jaar) zo goed weten wat ze willen, luisteren en mooie vragen stellen!
Mooiste uitspraak: je kunt nooit te creatief zijn 🙂
7 december is de Lego League wedstrijd, fingers crossed🤞😀
... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk