Medezeggenschapsraad en Ouderraad

Medezeggenschapsraad

In de medezeggenschapsraad hebben drie ouders en drie leerkrachten zitting. Zij vormen het “controle-orgaan” van de school dat meedenkt, meebeslist en vooral ook mee praat over de ontwikkelingen op school. In de wet op het primair onderwijs heeft de mr een formele status. Hier wordt uiteraard rekening mee gehouden. Maar vanuit de gedachte dat we dezelfde belangen hebben willen we vooral samen werken aan de ontwikkeling van de school.

In het schooljaar 2018-2019 hebben namens de ouders zitting in de MR Igor Runsink, Evelyn Strube en René Schendstok. Namen het team heeft zitting in de MR Sanne Jasperse, Monique Spaans en Annelies Wit. De MR kunt u ook per mail bereiken. De mail stuurt u dan naar mr@annefrankschool.nl

Ouderraad

De oudercommissie is een zelfstandig orgaan binnen de school dat samen met het team activiteiten voor de kinderen organiseert. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de kerstviering en de ontvangst van Sinterklaas op school.

Hiervoor vraagt de oudercommissie jaarlijks een vrijwillige bijdrage van 42 euro  per kind.