Vanmiddag om 17.30 uur is het zover! De kinderen van groep 8 stappen in de laatste fase van hun tijd op de basisschool. Op vrijdag 10 juli om 12.00 uur springen ze de basisschool uit.

Maar voor die tijd gaan ze nog vier keer knallen op het podium. Vanmiddag om 17.30 uur de eerste van vier voorstellingen. Alle ouders zijn uitgenodigd om te komen kijken en veel meer mensen mogen kijken via de live-stream op donderdagavond om 20.00 uur. De laatste voorstelling zal live worden opgenomen en uitgezonden via deze link:

www.twitch.tv/melvinalbers

Het is belangrijk om op de website te blijven en niet in de app te kijken. Het geluid staat standaard uit en moet u dus nog even aanzetten. U hoeft verder niet in te loggen op deze website.
Deze uitzending zal ook nog worden opgenomen, zodat u ook op een later moment nog een keer kan terugkijken (de opname krijgt u op een later moment toegestuurd).

Nog even een aantal praktische zaken naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM rondom corona.

• Vraag u zichzelf van te voren zich goed af of het verantwoord is om naar school te komen. Heeft u last van een of meer van de vijf signalen (zie ook het formulier, dat als bijlage is toegevoegd), volg dan de live uitzending op donderdag en blijf thuis.
  • De zaal gaat een kwartier voor de start van de musical open. U wordt verzocht om op tijd aanwezig te zijn. Als de voorstelling is begonnen kunt u niet meer naar binnen.
  • Alle aanwezigen zullen gevraagd worden een formulier te ondertekenen. Dit formulier dient u voorafgaand aan de voorstelling bij binnenkomst getekend in te leveren.
  • Er mogen niet meer dan twee mensen mee naar binnen. Maximaal mogen er 28 bezoekers aanwezig zijn tijdens elke voorstelling.
  • Als u binnen bent houdt iedereen zich aan de 1,5 meter afstand. Neemt u plaats op de toegewezen zitplaats en geniet van de voorstelling.
  • Na afloop van de voorstelling wordt u verzocht om weer naar buiten te gaan. Daar komen de kinderen ook naar toe.
  • Na afloop van de laatste voorstelling op donderdag worden alle ouders om 21.45 uur uitgenodigd rondom het podium. We sluiten dan voor alle kinderen de basisschoolperiode af.

We zijn ons ervan bewust dat het allemaal heel streng klinkt, maar als we ons allemaal houden aan deze afspraken, kunnen we er voor zorgen dat ouders kunnen kijken naar een fantastische voorstelling. En dat is toch wat we alle kinderen gunnen.

Praktische zaken in het kort:

Dinsdag zijn de kinderen om 17.00 uur op school aanwezig (de kinderen moeten vooraf gegeten hebben). Rond 21.45 uur gaan de kinderen naar huis.

Donderdag zijn de kinderen om 16.15 uur aanwezig (de kinderen eten samen een frietje op school). Rond 22.00 uur gaan de kinderen met u weer mee naar huis.

Dinsdag 7 juli voorstelling 17.30 uur
Zaal open 17.15 uur
Start musical 17.30 uur
Eindtijd musical 19.00 uur

Dinsdag 7 juli voorstelling 20.00 uur
Zaal open 19.45 uur
Start musical 20.00 uur
Eindtijd musical 21.30 uur

Donderdag 9 juli voorstelling 17.30 uur
Zaal open 17.15 uur
Start musical 17.30 uur
Eindtijd musical 19.00 uur

Donderdag 9 juli voorstelling 20.00 uur
Zaal open 19.45 uur
Start musical 20.00 uur
Eindtijd musical 21.30 uur

Aansluitend de officiële afsluiting buiten voor alle ouders
Start 21.45 uur
Eindtijd 22.00 uur

Vrijdag 10 juli
Om 12.00 uur springen de kinderen de basisschool uit. Ouders kunnen hierbij aanwezig zijn achter het rode lint.

Download hier het formulier over uw gezondheid