Hallo allemaal!

Vanaf maandag 2 september ben ik actief als combinatie functionaris sport voor de OBS Anne Frankschool, KBS Oosthoek en CBS Wiekslag te Bleiswijk. Via deze weg zou ik mij willen voorstellen.

Mijn naam is Bas Klever, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Boskoop. Ik ben afgestudeerd aan de PABO te Rotterdam waar ik de bevoegdheid bewegingsonderwijs heb behaald. In het verleden heb ik veel gevoetbald en gezwommen, maar nu loop ik hard met aanvullende workouts. Waar ik ook ontzettend veel van hou is muziek van de jaren 60’/70′ tot de huidige top 40. Niet alleen luisteren vind ik leuk, maar ook om zelf muziek te schrijven, zingen en te spelen op mijn gitaar. Daarbij wil ik zoveel mogelijk zien van de wereld. Zo ben ik in de zomervakantie gaan backpacken in Thailand voor drie weken met mijn vriendin. Een echt avontuur.

Al vele jaren heb ik stage gelopen op verschillende scholen in en buiten Rotterdam. Nu ben ik ontzettende blij dat ik in Bleiswijk als combinatie functionaris sport mag beginnen. Ik zet mij fulltime in om ervoor te zorgen dat alle kinderen zich sterk ontwikkelen op motorisch gebied, samenwerking, gezondheid en conditie. Om een bijdrage te mogen leveren in het leven van de kinderen, vind ik geweldig. We gaan er een mooie tijd van maken.