Van uw kinderen heeft u misschien al gehoord dat we op dit moment nieuwe schoolboeken aan het uitproberen zijn. Dat doen we omdat we goed onderwijs belangrijk vinden en daarvoor willen werken met de modernste materialen. Bij dat uitproberen vragen we de kinderen ook om hun mening, omdat zij de komende jaren nog vaak met deze nieuwe materialen zullen moeten werken. In de keuze voor de nieuwe methodes doet de mening van de kinderen er dus zeker toe.

Op 21 maart gaat het team in een vergadering een keuze maken  uit de vele mogelijkheden. We kiezen dan voor een methode voor taal-spelling, technisch lezen en aanvankelijk leren lezen. Wilt u er meer over weten, loop dan even binnen. Op de tafel bij de groepen 3 liggen de nieuwe materialen uitgestald.