Ouders

Als ouder kiest u voor de Anne Frankschool omdat onze visie op onderwijs aansluit bij uw opvoeding van uw kind. We zien hierin ook een heel duidelijke link. In onze visie/missie hebben we geschreven dat we de ouder als een gelijkwaardige partner zien, met wie we continu in gesprek zijn over de ontwikkeling van uw kind. Wij bekijken het daarbij vanuit onze professionele schoolvisie en u vanuit u ouderschap. Wij zijn van mening dat als deze samenwerking goed is we het beste voor uw kind kunnen bereiken. We kijken uit naar de samenwerking!

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication. Type: OAuthException