Ouders

Als ouder kiest u voor de Anne Frankschool omdat onze visie op onderwijs aansluit bij uw opvoeding van uw kind. We zien hierin ook een heel duidelijke link. In onze visie/missie hebben we geschreven dat we de ouder als een gelijkwaardige partner zien, met wie we continu in gesprek zijn over de ontwikkeling van uw kind. Wij bekijken het daarbij vanuit onze professionele schoolvisie en u vanuit u ouderschap. Wij zijn van mening dat als deze samenwerking goed is we het beste voor uw kind kunnen bereiken. We kijken uit naar de samenwerking!

This message is only visible to admins.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.