Ouders

Als ouder kiest u voor de Anne Frankschool omdat onze visie op onderwijs aansluit bij uw opvoeding van uw kind. We zien hierin ook een heel duidelijke link. In onze visie/missie hebben we geschreven dat we de ouder als een gelijkwaardige partner zien, met wie we continu in gesprek zijn over de ontwikkeling van uw kind. Wij bekijken het daarbij vanuit onze professionele schoolvisie en u vanuit u ouderschap. Wij zijn van mening dat als deze samenwerking goed is we het beste voor uw kind kunnen bereiken. We kijken uit naar de samenwerking!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.