Rooster

De Anne Frankschool kent een zogenaamd continurooster. Dit betekent dat de kinderen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen de middag allemaal op school lunchen met de leerkracht en een aansluitend rooster hebben.

De schooltijden:

Maandag       8.30-14.30

Dinsdag         8.30-14.30

Woensdag     8.30-12.15

Donderdag    8.30-14.30

Vrijdag           8.30-14.30

’s Morgens gaat de school open om 8.20 uur. U kunt dan uw kind naar de klas brengen. Om 8.30 uur willen we de les starten en willen we alle ouders vragen de school weer te verlaten.

Uiteraard wil iedereen elke dag op tijd zijn. Maar het kan een keer gebeuren dat u te laat bent. Wilt u dan bij de deur van de klas afscheid nemen van uw kind. Zo wordt de les niet verstoord.

De lestijden (en vakanties en studiedagen) zijn voor alle groepen gelijk.

Gymrooster

Groep 3 maandag en donderdag

Groep 4 maandag en dinsdag

Groep 5 maandag en dinsdag

Groep 6 maandag en dinsdag

Groep 7a dinsdag en donderdag

Groep 7b dinsdag en woensdag

Groep 8 woensdag en donderdag

Omdat we bewegingsonderwijs belangrijk vinden, krijgen de kinderen bij ons vanaf groep 3 twee keer per week gym. Alle gymlessen worden verzorgd door meester Anthony.
Voor de gymlessen hebben de kinderen sportschoenen (die alleen in de zaal gedragen mogen worden) en gymkleren nodig.

Even lekker bewegen kan dagelijks met Nathan bij Zappsport.

... Laat meer zienLaat minder zien

21 uren geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Een berichtje voor alle kinderen! ... Laat meer zienLaat minder zien