Inloggen Basispoort Thuis Whatsapp

School open

De school is open van ’s ochtends 7.30 uur tot ’s middags 18.30 uur. Samen met BSO-JoJo verzorgen we een aaneensluitend aanbod van opvang en onderwijs in het zelfde gebouw. De pedagogisch medewerkers van de BSO en de leerkrachten van de school voelen zich er samen verantwoordelijk voor dat uw kind zich een dag lang veilig voelt en weet waar die aan toe is. Voor u als ouder een hele geruststelling.

Continurooster
De Anne Frankschool kent een zogenaamd continurooster. Dit betekent dat de kinderen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen de middag allemaal op school lunchen met de leerkracht en een aansluitend rooster hebben.

De schooltijden:

Maandag       8.30-14.30

Dinsdag         8.30-14.30

Woensdag     8.30-12.15

Donderdag    8.30-14.30

Vrijdag           8.30-14.30

De kinderen gaan om 8.20 uur naar hun leerkracht. U kunt dan uw kind naar de klas brengen (of de pedagogisch medewerker van de BSO neemt deze taak op zich). Om 8.30 uur willen we de les starten en willen we alle ouders vragen de school weer te verlaten.

Uiteraard wil iedereen elke dag op tijd zijn. Maar het kan een keer gebeuren dat u te laat bent. Wilt u dan bij de deur afscheid nemen van uw kind. Zo wordt de les niet verstoord.

De lestijden (inclusief vakanties en studiedagen) zijn voor alle groepen gelijk. Wanneer de kinderen vrij zijn, kunt u hier lezen.

Gymrooster 2020-2021

Groep 3 maandag en dinsdag

Groep 4 maandag en dinsdag

Groep 5a maandag en dinsdag

Groep 5b maandag en dinsdag

Groep 6 maandag en dinsdag

Groep 7a maandag en donderdag

Groep 7b dinsdag en donderdag

Groep 8 dinsdag en donderdag

Omdat we bewegingsonderwijs belangrijk vinden, krijgen de kinderen bij ons vanaf groep 3 twee keer per week gym. Alle gymlessen worden verzorgd door meester Jelmer Zwaving.
Voor de gymlessen hebben de kinderen sportschoenen (die alleen in de zaal gedragen mogen worden) en gymkleren nodig.

7 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk
We wisten al dat de rommelpieten waren langs geweest… wat een rommel! Maar dan zijn ook nog de schoenen weg!! Gelukkig hielp de oudercommissie en werden de schoenen teruggevonden in de bibliotheek, waar de Pieten lekker lagen te slapen… ... Laat meer zienLaat minder zien

7 dagen geleden