Rooster

De Anne Frankschool kent een zogenaamd continurooster. Dit betekent dat de kinderen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen de middag allemaal op school lunchen met de leerkracht en een aansluitend rooster hebben.

De schooltijden:

Maandag       8.30-14.30

Dinsdag         8.30-14.30

Woensdag     8.30-12.15

Donderdag    8.30-14.30

Vrijdag           8.30-14.30

’s Morgens gaat de school open om 8.20 uur. U kunt dan uw kind naar de klas brengen. Om 8.30 uur willen we de les starten en willen we alle ouders vragen de school weer te verlaten.

Uiteraard wil iedereen elke dag op tijd zijn. Maar het kan een keer gebeuren dat u te laat bent. Wilt u dan bij de deur van de klas afscheid nemen van uw kind. Zo wordt de les niet verstoord.

De lestijden (en vakanties en studiedagen) zijn voor alle groepen gelijk.

Gymrooster

Groep 3 maandag en donderdag

Groep 4 maandag en dinsdag

Groep 5 maandag en dinsdag

Groep 6 maandag en dinsdag

Groep 7a dinsdag en donderdag

Groep 7b dinsdag en woensdag

Groep 8 woensdag en donderdag

Omdat we bewegingsonderwijs belangrijk vinden, krijgen de kinderen bij ons vanaf groep 3 twee keer per week gym. Alle gymlessen worden verzorgd door meester Anthony.
Voor de gymlessen hebben de kinderen sportschoenen (die alleen in de zaal gedragen mogen worden) en gymkleren nodig.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 06-Dec-19 01:19:29 PST. The current time is Monday, 16-Dec-19 01:21:34 PST.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft de Anne Frankschool ook dit jaar weer gevonden! We maken er weer een mooi verjaardagsfeest van met de Sint en al die roetveegpieten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

We zijn er helemaal klaar voor! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

De groepen 8 doen mee met het lespakket 'Mystery Writer' van de bibliotheek. Twee weken geleden kregen zij een kist met boeken van 3 verschillende schrijvers in de klas. Eén van de drie schrijvers zou een bezoek brengen aan de klas. Vandaag was het dan eindelijk zo ver.......De schrijfster Lydia Rood gaf ons een gastles! Ze vertelde van alles over haar boeken, het schrijversvak en de kinderen konden haar alles vragen! We hebben genoten! ... Laat meer zienLaat minder zien

3 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vanochtend met team City Shakers (Lego League team) van onze school op bezoek geweest bij advies en ingenieursbureau Movares. Wat een leuke en leerzame ochtend. Zowel de kinderen als de mensen van Movares waren goed voorbereid. Het team heeft veel tips gekregen, en ook tops. Leuk dat het team (teamleden 8 t/m 11 jaar) zo goed weten wat ze willen, luisteren en mooie vragen stellen!
Mooiste uitspraak: je kunt nooit te creatief zijn 🙂
7 december is de Lego League wedstrijd, fingers crossed🤞😀
... Laat meer zienLaat minder zien

3 weken geleden