Aan de ouder(s), verzorger(s) en de leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs

Geachte ouder(s),verzorger(s) en leerlingen,

Nog maar een half jaartje op de basisschool en dan naar het voortgezet onderwijs! Een spannende en belangrijke periode om een passende voortgezet onderwijs school uit te zoeken. Jaarlijks organiseren wij voor alle ouders, verzorgers en leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs een scholenmarkt voortgezet onderwijs. Met deze brief nodigen wij jullie uit voor deze scholenmarkt.

Uitnodiging
Op woensdag 15 januari 2020 vindt de jaarlijkse scholenmarkt voortgezet onderwijs plaats. Op deze avond verstrekken de scholen van het voortgezet onderwijs de benodigde informatie die jullie nodig hebben voor het kiezen van een passende voortgezet onderwijs school. Er zijn voortgezet onderwijs scholen aanwezig uit Lansingerland en uit de omliggende gemeenten.

Nadere informatie
De scholenmarkt vindt plaats in sporthal Oostmeer, Het Hoge Land 19 in Berkel en Rodenrijs vanaf 19.00 uur tot 21.30 uur. Om een zo’n goed mogelijke spreiding van bezoekers over de avond te realiseren, vragen we inwoners uit Bleiswijk en Bergschenhoek zo veel mogelijk het eerste uur te komen, dus tussen 19.00 en 20.15 uur. Indien ouders, verzorgers en leerlingen uit de kern Berkel en Rodenrijs dan van 20.15 uur tot 21.30 uur komen, is ook voor deze groep bezoekers voldoende gelegenheid om informatie te krijgen.

Vragen?
Als u een vraag heeft over deze informatie, dan kunt u contact opnemen met Hellen Lankhamer via hellen.van.vliet@lansingerland.nl