Aanstaande maandag (9 maart) moeten we weer op ons mooist naar school. De schoolfotografen komen die dag ons vastleggen op de gevoelige plaat. De hele dag zullen de diverse groepen worden uitgenodigd om een individuele foto en een groepsfoto te laten maken. Binnenkort zullen deze foto’s te bestellen zijn via een speciale website.

Na schooltijd bestaat de mogelijkheid om ook broertjes en zusjes (inclusief degene die hier niet op school zitten) op de foto te laten zetten als gezinsfoto. Onze ervaring leert dat dit soms enige tijd wachten in beslag neemt. We kunnen hiervoor geen tijden reserveren. Houdt u hier dus rekening mee? De fotograaf begint direct om 14.30 uur met deze foto’s en gaat hiermee door totdat de wachtrij weg is.