Schoolkamp

Vanaf groep 5 gaan de leerlingen aan het begin van het schooljaar zo’n drie à vier dagen op schoolkamp. Onder begeleiding van leerkrachten en ouders vinden educatieve activiteiten plaats in het bos, maar is er ook veel aandacht voor sport en spel.

Dit schoolkamp is een vast onderdeel van ons onderwijs. Het zorgt er voor dat de groep nog beter met elkaar om gaat doordat ze even drie dagen volledig op elkaar zijn aangewezen. Hier hebben we in de rest van het schooljaar zoveel profijt van. De kinderen ervaren hierdoor een nog veiligere plek op school om te kunnen leren.thumb_img_8771_1024

Op deze link  kunt u klikken en vindt u een kort verslag van het kamp van groep 5 het afgelopen jaar.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.