Schoolklimaat

Veilig

We bieden op de Anne Frankschool een veilig schoolklimaat waarin kinderen samen leren. Dat is de basis voor hun ontwikkeling. We pakken veel onderwerpen methodisch aan. Dat betekent bijvoorbeeld geen pestprotocol, maar structurele aandacht voor een thema in de lessen over hoe daarmee om te gaan. We vragen van leerlingen dat ze respectvol met elkaar omgaan, zodat ieder kind zichzelf kan zijn en een fijne tijd heeft op de basisschool.

Saamhorigheid

Vanaf groep 5 gaan de leerlingen aan het begin van het schooljaar op kamp. Hierdoor leren ze elkaar goed kennen en komen ze als hechte groep terug. Ook dat zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig voelen en met veel plezier naar school gaan.

Bewuste keuze

We willen dat ouders bewust voor de Anne Frankschool kiezen. Het klimaat op school, moet passen bij het kind, maar ook bij de ouders en de opvoeding van het kind. Je gaat met elkaar een langdurige relatie aan om het beste uit het kind te halen.

2 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Met dank aan de OC en het KERSTteam is de school inmiddels omgetoverd! ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Sinterklaas en zijn Pieten vieren samen met de kinderen een geweldig feest ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft ook dit jaar weer de Anne Frankschool gevonden. We maken er een groot feest van! ... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Team Picasso was vandaag op onze school op uitnodiging van juf Ellen. Haar zoon heeft meegedaan met de Lego Leaque en met hun team hebben ze een fantastische prestatie gehaald. Ze hebben de eerste prijs gewonnen voor programmeren en het hoogste aantal punten.
Ze hebben onze leerlingen van alles bij geleerd over programmeren, missies, hoe je sensoren in kan zetten. De kinderen hebben aandachtig zitten luisteren. Team Picasso heeft ook veel van onze kinderen geleerd. Hun mentrix gaf aan dat ze ook veel hebben geleerd qua organisatie. Ze was onder de indruk hoe het proces van de presentatie bij ons verloopt (agile werken) en bronnen onderzoek, het bezoeken van bedrijven Voor iedereen was het een leerzame ochtend. Nu maar hopen dat ze ook zo’n mooie beker kunnen winnen.
... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vol verwachting klopt ons hart.
Wij wachten op de Sint met smart. Onze schoenen staan al klaar. Pieten: vullen maar!
5 december komt hij ook in de klas. Ik zou willen dat het al zo ver was!
... Laat meer zienLaat minder zien