Schoolklimaat

Veilig

We bieden op de Anne Frankschool een veilig schoolklimaat waarin kinderen samen leren. Dat is de basis voor hun ontwikkeling. We pakken veel onderwerpen methodisch aan. Dat betekent bijvoorbeeld geen pestprotocol, maar structurele aandacht voor een thema in de lessen over hoe daarmee om te gaan. We vragen van leerlingen dat ze respectvol met elkaar omgaan, zodat ieder kind zichzelf kan zijn en een fijne tijd heeft op de basisschool.

Saamhorigheid

Vanaf groep 5 gaan de leerlingen aan het begin van het schooljaar op kamp. Hierdoor leren ze elkaar goed kennen en komen ze als hechte groep terug. Ook dat zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig voelen en met veel plezier naar school gaan.

Bewuste keuze

We willen dat ouders bewust voor de Anne Frankschool kiezen. Het klimaat op school, moet passen bij het kind, maar ook bij de ouders en de opvoeding van het kind. Je gaat met elkaar een langdurige relatie aan om het beste uit het kind te halen.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 06-Dec-19 01:19:29 PST. The current time is Sunday, 26-Jan-20 00:31:40 PST.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft de Anne Frankschool ook dit jaar weer gevonden! We maken er weer een mooi verjaardagsfeest van met de Sint en al die roetveegpieten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

We zijn er helemaal klaar voor! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

De groepen 8 doen mee met het lespakket 'Mystery Writer' van de bibliotheek. Twee weken geleden kregen zij een kist met boeken van 3 verschillende schrijvers in de klas. Eén van de drie schrijvers zou een bezoek brengen aan de klas. Vandaag was het dan eindelijk zo ver.......De schrijfster Lydia Rood gaf ons een gastles! Ze vertelde van alles over haar boeken, het schrijversvak en de kinderen konden haar alles vragen! We hebben genoten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vanochtend met team City Shakers (Lego League team) van onze school op bezoek geweest bij advies en ingenieursbureau Movares. Wat een leuke en leerzame ochtend. Zowel de kinderen als de mensen van Movares waren goed voorbereid. Het team heeft veel tips gekregen, en ook tops. Leuk dat het team (teamleden 8 t/m 11 jaar) zo goed weten wat ze willen, luisteren en mooie vragen stellen!
Mooiste uitspraak: je kunt nooit te creatief zijn 🙂
7 december is de Lego League wedstrijd, fingers crossed🤞😀
... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk