Facebook-pagina

De Anne Frankschool heeft een pagina op Facebook. We gebruiken deze pagina vooral om te laten zien wat er zoal gebeurt op school. Ouders kunnen de belevenissen van hun kinderen volgen door korte berichtjes en foto’s. De leerkrachten leveren de informatie aan en de directeur plaatst het op Facebook. We volgen hierbij de richtlijnen die de website mijnkindonline.nl heeft opgesteld. Dat betekent onder andere alleen foto’s in lage resolutie, geen foto’s van individuele kinderen en altijd met toestemming van de ouders.

Mediawijs

Kinderen leren we om te gaan met social media. We maken ze mediawijs en leren wat je wel of beter niet kunt doen. Ook organiseren we voorlichtingsbijeenkomsten voor ouders.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.