We vinden het belangrijk dat de kinderen veel kans krijgen om te sporten. In deze rare tijden moeten we dat ook aanpassen. Samen met Denise heb ik gekeken naar de mogelijkheid om op het terrein van de Hockeyclub Bleiswijk een sportles te verzorgen. Alle kinderen gaan één keer per week naar het sportveld toe waar de sportles wordt verzorgd. De kinderen mogen, i.v.m. alle maatregelen, zich niet omkleden. Ze moeten daarom op de sportdag in sportkleding (trainingspak of joggingpak) naar school komen en zullen deze kleding de hele dag dragen.

Het rooster ziet er vanaf woensdag 17 juni als volgt uit:

8.30 uur Groep 8a (verzamelen op het hockeyveld en niet op school)
9.15 uur Groep 5
10.15 uur Groep 4a
11.30 uur Groep 4b
12.45 uur Groep 6a
13.30 uur Groep 8b (gaat vanaf sportveld naar huis toe)

8.30 uur Groep 7 (verzamelen op het hockeyveld en niet op school)
9.15 uur Groep 3
10.00 uur Groep 6b

De kinderen van groep 3 t/m 5 gaan lopend naar het sportveld en terug naar school
De kinderen van groep 6 t/m 8 gaan fietsend naar het sportveld en terug naar school. Alle kinderen moeten dus op de fiets naar school komen.
Kinderen die geen sportkleding dragen of in groep 6 t/m 8 niet op de fiets naar school komen, kunnen niet meedoen aan de sportles en moeten op school aan het werk.