De leerkrachten zijn weer vol enthousiasme met uw kind(eren) aan de slag gegaan. Soms is de leerkracht van vorig schooljaar ook de leerkracht voor dit jaar. Maar vaak heeft uw kind te maken met een nieuwe leerkracht. Dan is het zaak dat zowel het kind, als de leerkracht en de ouders elkaar leren kennen en zien wat het beste werkt. U, als ouder, weet dat uiteraard het beste. Vandaar dat we volgende week startgesprekken organiseren. U kunt dan met de leerkracht na schooltijd, eventueel samen met uw kind, in gesprek over uw kind. Bij elke klas hangen weer intekenlijsten, waarop u kunt aangeven wanneer u na schooltijd tijd heeft. Deze gesprekken vinden NIET in de avond plaats.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met de leerkracht van uw kind.  Op de website van de school vindt u de mailadressen van de leerkrachten door te klikken op de foto van de leerkracht(en) van uw kind(eren).