“Stoppen op het hoogtepunt”.

Beste ouders en kinderen van de Anne Frankschool,

Ik ben heel enthousiast begonnen met werken als juffrouw/leerkracht toen ik 20 jaar oud was. Het werken met jonge kinderen heeft mij altijd veel voldoening gegeven en een niet te tellen hoeveelheid prachtige herinneringen!

Naast het werken heb ik grotendeels mijn 2 kinderen opgevoed en dat was best zwaar, maar het zijn prachtige mensen geworden en daar ben ik supertrots op!

Mijn 88-jarige vader heeft ook meer zorg nodig en daar wil ik ook tijd voor maken om zijn laatste jaren zo prettig mogelijk te maken.

Ik heb het werken in het onderwijs altijd met 100% inzet gedaan en zo wil ik ook kunnen afsluiten: vandaar de aanhef ….stoppen op het hoogtepunt.

Ik heb dan ook besloten te stoppen met werken in de maand dat ik 63 jaar ga worden en dat is per 1 april 2019.

Dit is voor mij een passend moment en ook financieel het beste in verband met mijn vervroegde pensioen.

Na 43 jaar maak ik plaats voor mijn opvolgers/opvolgsters….

Ik wil alle ouders en collega’s alvast bedanken voor de mooie jaren en het vertrouwen in mij en natuurlijk de kinderen die ik voorbij heb zien komen en dat zijn er heel wat….door jullie was/is dit het mooiste beroep!!

Ik ga jullie vast nog missen, maar ik sta 100% achter mijn besluit en ik wens mijn opvolgster veel succes en plezier,

Vriendelijke groet (juf) Sylvia (groep 1-2b – De Duizendpoten)