Dit jaar vieren we weer met alle kinderen, groep 1 t/m 8, op vrijdag 21 februari, carnaval op school. Dit doen wij met een talentenjacht voor de hele school.

Alle kinderen komen natuurlijk verkleed op school. Alle groepen draaien hun lesprogramma tot aan de kleine pauze.

Na de kleine pauze maken we het gezellig in de klas met film kijken, spelletjes, knutselen. Dit is per klas verschillend, iedere leerkracht maakt daar zelf een keuze in.

Dan volgt de grote pauze, de kinderen spelen lekker buiten.

Uw kind(eren) moet(en) dus wel gewoon lunch meenemen naar school!

Daarna voeren de kinderen een talentenshow op van 12.45 tot 14.15 uur in de gymzaal. Tijdens de talentenshow zullen de groepen 1 t/m 4 allemaal één optreden geven per klas. De groepen 5 t/m 8 hebben twee optredens per klas. Wij zien er naar uit iedereen verkleed op school te mogen verwelkomen!