Dit jaar vieren we weer met alle kinderen, groep 1 t/m 8, op vrijdag 22 februari, carnaval op school. Alle kinderen komen natuurlijk verkleed op school. Alle groepen draaien hun lesprogramma tot aan de kleine pauze. Na de kleine pauze maken we het gezellig in de klas met film kijken, spelletjes, knutselen. Dit is per klas verschillend, iedere leerkracht maakt daar zelf een keuze in. Dan volgt de grote pauze, de kinderen spelen lekker buiten.

Uw kind(eren) moet(en) dus wel gewoon lunch meenemen naar school!

Daarna voeren de kinderen een talentenshow op van 12.45 tot 14:30 uur in de gymzaal. Tijdens de talentenshow zullen de groepen 1 t/m 4 allemaal 1 optreden geven per klas.

De groepen 5 t/m 8 hebben 2 optredens per klas. Wij zien er naar uit iedereen verkleed op school te mogen verwelkomen!