Team

Leerkrachten zijn betrokken en stimuleren de zelfstandigheid, zelfredzaamheid, saamhorigheid en het creatief denken van de leerlingen. Ondanks dat de leerkrachten verschillend zijn, zitten ze als team op één lijn. Alle teamleden vinden het belangrijk om met elkaar in gesprek te zijn, bijvoorbeeld over sociale zaken rondom een kind en afspraken goed te borgen.

Het team en de ouders gaan professioneel om met de veranderingen. De leerkrachten staan open voor nieuwe ideeën en zijn bereid ervoor te gaan. Zo zijn er al veel mooie stappen gezet!

Wilt u een van de leerkrachten een mail sturen, dubbelklik dan op de foto en u kunt eenvoudig de leerkracht van uw kind bereiken.

Marco Brinkhuis
Administratie
Samiati Lonnee
Jeugdcoach op School

This message is only visible to admins.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.