Team

Leerkrachten zijn betrokken en stimuleren de zelfstandigheid, zelfredzaamheid, saamhorigheid en het creatief denken van de leerlingen. Ondanks dat de leerkrachten verschillend zijn, zitten ze als team op één lijn. Alle teamleden vinden het belangrijk om met elkaar in gesprek te zijn, bijvoorbeeld over sociale zaken rondom een kind en afspraken goed te borgen.

Het team en de ouders gaan professioneel om met de veranderingen. De leerkrachten staan open voor nieuwe ideeën en zijn bereid ervoor te gaan. Zo zijn er al veel mooie stappen gezet!

Wilt u een van de leerkrachten een mail sturen, dubbelklik dan op de foto en u kunt eenvoudig de leerkracht van uw kind bereiken.

Marco Brinkhuis
Administratie
Samiati Lonnee
Jeugdcoach op School

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 06-Dec-19 01:19:29 PST. The current time is Sunday, 26-Jan-20 00:31:40 PST.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft de Anne Frankschool ook dit jaar weer gevonden! We maken er weer een mooi verjaardagsfeest van met de Sint en al die roetveegpieten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

We zijn er helemaal klaar voor! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

De groepen 8 doen mee met het lespakket 'Mystery Writer' van de bibliotheek. Twee weken geleden kregen zij een kist met boeken van 3 verschillende schrijvers in de klas. Eén van de drie schrijvers zou een bezoek brengen aan de klas. Vandaag was het dan eindelijk zo ver.......De schrijfster Lydia Rood gaf ons een gastles! Ze vertelde van alles over haar boeken, het schrijversvak en de kinderen konden haar alles vragen! We hebben genoten! ... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vanochtend met team City Shakers (Lego League team) van onze school op bezoek geweest bij advies en ingenieursbureau Movares. Wat een leuke en leerzame ochtend. Zowel de kinderen als de mensen van Movares waren goed voorbereid. Het team heeft veel tips gekregen, en ook tops. Leuk dat het team (teamleden 8 t/m 11 jaar) zo goed weten wat ze willen, luisteren en mooie vragen stellen!
Mooiste uitspraak: je kunt nooit te creatief zijn 🙂
7 december is de Lego League wedstrijd, fingers crossed🤞😀
... Laat meer zienLaat minder zien

AnneFrankschool-Bleiswijk