Vakantierooster en vrije dagen 2018-2019

Jaarlijks wordt door het ministerie een vakantierooster vastgesteld en dat wordt vervolgens voor de regio Rotterdam vervolgens specifiek gemaakt. We sluiten aan bij deze regio, zodat ouders met kinderen op verschillende scholen zo min mogelijk te maken hebben met verschillende roosters.

Zomervakantie 2018: 16 juli t/m 24 augustus 2018

Studiedag: 21 september 2018

Herfstvakantie: 20 t/m 28 oktober 2018

Vrije middag: 21 december (om 12 uur start de vakantie)

Kerstvakantie:  22 december 2018 t/m 6 januari 2019

Studiedag: 11 februari 2019

Voorjaarsvakantie: 23 februari t/m 3 maart 2019

Studiedag: 1 april 2019

Studiedag: 12 april 2019

Meivakantie: 19 april t/m 5 mei 2019

Paasweekend is onderdeel van de meivakantie

Hemelvaartweekend: 30 mei t/m 2 juni 2019

Pinksterweekend: 8 t/m 10 juni 2019

Studiedagen: 27 en 28 juni 2019

Vrije middag: 19 juli 2019 (om 12 uur start de vakantie)

Zomervakantie 2019: 20 juli t/m 1 september 2019

Op de pagina over bijzonder verlof kunt u lezen wat de regels zijn over verlof buiten deze dagen.

2 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Met dank aan de OC en het KERSTteam is de school inmiddels omgetoverd! ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Sinterklaas en zijn Pieten vieren samen met de kinderen een geweldig feest ... Laat meer zienLaat minder zien

5 dagen geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

De Sint heeft ook dit jaar weer de Anne Frankschool gevonden. We maken er een groot feest van! ... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Team Picasso was vandaag op onze school op uitnodiging van juf Ellen. Haar zoon heeft meegedaan met de Lego Leaque en met hun team hebben ze een fantastische prestatie gehaald. Ze hebben de eerste prijs gewonnen voor programmeren en het hoogste aantal punten.
Ze hebben onze leerlingen van alles bij geleerd over programmeren, missies, hoe je sensoren in kan zetten. De kinderen hebben aandachtig zitten luisteren. Team Picasso heeft ook veel van onze kinderen geleerd. Hun mentrix gaf aan dat ze ook veel hebben geleerd qua organisatie. Ze was onder de indruk hoe het proces van de presentatie bij ons verloopt (agile werken) en bronnen onderzoek, het bezoeken van bedrijven Voor iedereen was het een leerzame ochtend. Nu maar hopen dat ze ook zo’n mooie beker kunnen winnen.
... Laat meer zienLaat minder zien

2 weken geleden

AnneFrankschool-Bleiswijk

Vol verwachting klopt ons hart.
Wij wachten op de Sint met smart. Onze schoenen staan al klaar. Pieten: vullen maar!
5 december komt hij ook in de klas. Ik zou willen dat het al zo ver was!
... Laat meer zienLaat minder zien