Inloggen Basispoort Thuis Inschrijven activiteiten schooljaar 2022/2023

De ouderraad is op zoek naar nieuwe leden en met name een nieuwe voorzitter. Vind je het leuk om actief betrokken te zijn bij de school, dan zoeken we jou. De ouderraad organiseert samen met het team een aantal activiteiten per jaar, zoals de herfstlunch, Sint- en Kerstviering, Carnaval, Pasen en het eindfeest. Per schooljaar zijn er ongeveer 8 vergaderingen die op maandagavond op school gehouden worden.

Wat verwachten we van or-leden? Je coördineert minimaal twee activiteiten per schooljaar en helpt waar nodig bij andere activiteiten. Alle or-leden denken actief mee over de inhoud van de activiteiten, de uitgave van de ouderbijdrage, maar ook over andere zaken die betrekking hebben op school. Wij zijn immers het klankbord van alle ouders. Heb je interesse of wil je meer informatie, dan kun je mailen naar ouderraad@annefrankschool.nl.

Een voorzitter is eerste contactpersoon voor school (met name voor Marco Brinkhuis), bereid vergaderingen voor samen met de secretaris en zit de vergaderingen voor.

De eerstkomende vergadering is op maandag 26 maart.

De ouderraad bestaat op dit moment uit de volgende personen:

Linda Heemskerk (moeder van Tygo, Mats en Lars), secretaris

Leoniek Gabry (moeder van Muriël en Naomi), penningmeester

Algemene leden: Daphne Straver (moeder van Bryan en Dylan)​, Gemma de Witte (moeder van Stan en Floor) , Jamila Azzouzi (moeder van Amin en Majda), Judith Sikiric (moeder van Gabrijela), Laura Bes (moeder van Stan), Laura Koppe (moeder van Daan), Mirella Scheffel (moeder van Ryan), Nadine Krijgsman (moeder Nils en Jan), Yvonne Vleugels (moeder van Wim) en Zahadha  Kadirbaks (moeder van Saphiyo en Saphaniya).

Vriendelijke groet,

Leoniek Gabry